2777
2789
عنوان

مرگ همسر

1237 بازدید | 56 پست

دیروز رفتم سر خاک همسرم اونجا کسی نبود فقط پر از آدمهایی بود که همه خواب بودن هر چی همسرمو صدا زدم التماس کردم هیچ جوابمو نداد،آخه چرا باید جوان با اون هیکل و قیافه اینقدر زود بره بخوابه زیر خاک چه دنیایی بدیه،با عشق و محبت ازدواج کنی و با شور شوق بچه بیاری آخرش عشقت تنهات بذاره و تو بمونی و یه دل پر حسرت تا آخر و بزرگ کردن بچه ها،عجیب دلتنگ همسرم هستم کاش از عمر من کم می شد و به عمر اون اضافه میشد و دوتامون با همدیگه دنیا رو ترک میکردیم آخه اون خیلی حیف بود وقت رفتنش نبود،،،،،خوشا آنانکه در گهواره مردن که بویی از غم دنیا نبردن،به نظرم دنیا دیگه جای قشنگی نیست بعد از مرگ عزیزانمون،خدا دشمن آدم رو هم با مرگ عزیزش امتحان نکن،به خدا تنها دلخوشیم اینه که همه یه روزی میمیرن و پیش عزیزانشون میرن،خدا مواظب عزیزم باش،الان ده ماهه که نیست ،ده ماهه که هر روز بدون اون بلند میشم،همیشه عادت داشتم از خواب بلند میشدم زنگ میزدم بهش انرژی میگرفتم و بعد شروع می کردم روز رو ولی الان که فکر میکنم دیگه زندگی قشنگی نداره فقط به خاطر بچه ها دارم میگذرونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ خدا رحمتش کنه 

خدا به شما هم صبر و قدرت و آرامش بده😔🤍

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

روحش شاد عزیزم

خدا به دلت صبر بده،غم بزرگیه 🤍

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
ممنون ۳۷ سال سکته مغزی محل کار

خدا صبرت بده

خواسته خدا بوده 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

😔

عزیز دلم‌خیلی ناراحت شدم که آنقدر دوسش داشتی و این اتفاق افتاده واستون

ولی یادت باشه تو مادری و نیاز به انرژی داری واسه زندگی 

سعی کن جلو‌بچه ها خودت ناراحت نشون ندی 

چون اونا آلان بچه آن بزرگ که بشن افسرده میشن یهویی .....

انشااله خدا به دلت آرامش بده 

خیلی ناراحت شدم‌

کاش کنارت بودم الان

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️