2777
2789
عنوان

تاپیک مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 45 پست
جسارت نکردم ولی خبشخصیت دهه هشتادی یه شخصیت ویژه ایِ

دهه هشتادی  جچور ویژه ای هست😂😐

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم آقا میگه 🤷🏻

آهان 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

سلاممن به عنوان یه پسر بهتون میگم نسل دهه هشتادی بحمدلله اون نسلی خواهد بودکه رقم میزنه زمینه ی ظهور ...

تا حالا تو سایت کامنت به این مسخره ای ندیده بودم، درخواست بدن شرف دارن به امثال تو

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بله ایمان مون به حرف مرجع عالم مقام امام خامنه ای بالاست

تو رو خدا بیشتر از این توضیح بده بقول اون دوستمون الان شما باید بری اهنگ سلام فرمانده رو بخونی نه اینکه اینجا توضیح بدی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶