2777
2789

تو تلفظ تون تاثیر داشت؟

تلفظ حرفاتون رو عوض نکرد؟

من ۱۰ روزه گذشته

حس میکنم "س" و "ز" 

رو نمیتونم ادا کنم🥺

درست میشه یا توک زبونی شدم رف🫠😂

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

فکم عین فک نهنگ بزرگه متاسفانه نیازی نیست برم دندون عقلمو بکشم جا داره فکم دوتا دندون دیگه هم داشته باشم 😑💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید برم🥲

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

فکم عین فک نهنگ بزرگه متاسفانه نیازی نیست برم دندون عقلمو بکشم جا داره فکم دوتا دندون دیگه هم داشته ...

عزیزممم🤗🧡

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

احیانا بهت نگفت دندونت رو عصب بوده یا نه؟

چون اگه‌ رو عصب بوده احتمال این وجود داره که از عصب باشه

ولی تو اکثر مواقع که عصب آسیب میبینه لب پایین حس سنگین شدن میگیره و کلا تو حرف زدن مشکل پیدا میکنی هر چند که ممکنه خفیف هم باشه ولی شاید به مرور بدتر شه

کاربری مال ۲ نفره🦥
نه من جراحی کردم ولی خداروشکر به خیر گذشت

من چرا حس میکنم نمیتونم مث قبل حرف بزنم😭

بنظرت خوب میشم؟😅

احیانا بهت نگفت دندونت رو عصب بوده یا نه؟چون اگه‌ رو عصب بوده احتمال این وجود داره که از عصب باشهولی ...

نه اصلا نامرد یک کلمم بامن حرف نزد

با دستیاراش بالای کله من مشغووول غیبت از همکار

من چرا حس میکنم نمیتونم مث قبل حرف بزنم😭بنظرت خوب میشم؟😅

اره بابا خوب میشی قرص دادبهت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

احیانا بهت نگفت دندونت رو عصب بوده یا نه؟چون اگه‌ رو عصب بوده احتمال این وجود داره که از عصب باشهولی ...

شمام انجام دادین

مثل من شدین یا نه

من فقط هنوز حس سنگینی تو فک ام دارم

هنوزم حرف میزنم درد دارم

نه اصلا نامرد یک کلمم بامن حرف نزدبا دستیاراش بالای کله من مشغووول غیبت از همکار

خب حتما حتما حتما پیگیری کن چون آسیب دیدن عصب اصلا خوب نیست و میتونه کلا تو جویدن و حرف زدن مشکل به شدت بدی برات درست کنه

کاربری مال ۲ نفره🦥
من باید برم🥲

درد که نداره گلم

خب حتما حتما حتما پیگیری کن چون آسیب دیدن عصب اصلا خوب نیست و میتونه کلا تو جویدن و حرف زدن مشکل به ...

چجوری باید بفهمم گلم

از چه کسی پیگیر باشم

ممکنه یه مدت بعد از جراحی دندون عقل اینطور مشکلات پیش بیاد، ولی معمولاً با گذشت زمان تلفظت درست میشه. شاید باید یه کم به خودت زمان بدی تا زبان و فک عادت کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!