2777
2789

بین این دو تا ست خیلی موندم نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیدونم نیم زیپ میپوشه یا نه اگر هستین بزارم 

ممنون میشم راهنماییم‌کنید

Memories pass away, what matters is which ones last.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمزه

مشکیه خوب نیست 

چون ازش پرسیدم نیم زیپ میپوشی یا نه گفت فکر نکنم اخه تا حالا نداشتم

بعد قرمزه همینجوری سفید قرمز بگیرم یا شلوارکشم قرمز باشه؟

مشکیه خوب نیست چون ازش پرسیدم نیم زیپ میپوشی یا نه گفت فکر نکنم اخه تا حالا نداشتمبعد قرمزه همینجوری ...

قرمزه بهتره وایب خوبی میده تیپش 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

مشکیه خوب نیست چون ازش پرسیدم نیم زیپ میپوشی یا نه گفت فکر نکنم اخه تا حالا نداشتمبعد قرمزه همینجوری ...

نه سفید قرمز بگیر مثل همین

بنظرم مشکی بهتره همه پسند تره

خودمم همین فکرو میکنم ولی چون روز تولدش هست و کادو روز تولدشه دو دلم میگم روشن بگیرم 

نمیدونم چیکار کنم 

خودمم همین فکرو میکنم ولی چون روز تولدش هست و کادو روز تولدشه دو دلم میگم روشن بگیرم نمیدونم چیکار ک ...

نمیدونم والا شما سلیقشو بهتر میدونی خب من خودم بودم قطعا برا شوهرم مشکیه رو میگرفتم چون حس میکنم راحت تر میتونه بپوشه همه جا

24 سالش هست و نمیدونم قرمز دوس داره یا نهبه نظرت این خش رنگه؟

ندیدی تا حالا قرمز بپوشه یا نه؟

خب ی رنگ دیگه بگیر طوسی ای چیزی که هم روشنه هم همه مسند

ندیدی تا حالا قرمز بپوشه یا نه؟خب ی رنگ دیگه بگیر طوسی ای چیزی که هم روشنه هم همه مسند

قرمز رو ندیدم بپوشه ولی آبی کاربونی دیدم ستشو داره