2777
2789
عنوان

خدایا

66 بازدید | 8 پست

نمیدونم کسی میخونه یا نه ولی امشب دارم دق میکنم دلم میخواد حرف بزنم و یکی درکم کنه یه راه بگید تا اروم شم 😭😭😭😭😭یه راه بگید قلبم خسته شده  خسته شدم بخدا خستممممم ترو به امام حسین مظلوم توی نمازتون و دعاهاتوه از من یاد کنید اخه من دردمو به کی بگم خدایا

لا حول ولا قوة الا بالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلدم اما حس میکنم که خداهم منو فراموش کرده

مگه میشه خدای ب این بزرگی ازحال بنده اش بی خبرباشه وازرگ گردنش بهش نزدیکترباشه ؟؟

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

مگه میشه خدای ب این بزرگی ازحال بنده اش بی خبرباشه وازرگ گردنش بهش نزدیکترباشه ؟؟

بیست ساله با بدبختی سرکردم جوونیم و بچگیم رفت خدایا پس کی به ارامش میرسم من  😭اگه فراموش نکرده چرا منو نمیکشه

لا حول ولا قوة الا بالله 
بیست ساله با بدبختی سرکردم جوونیم و بچگیم رفت خدایا پس کی به ارامش میرسم من 😭اگه فراموش نکرده چرا ...

اصلا ناامیدی ویاس خودش بزرگترین گناهه 

ازجونت سیرشدی ؟یاازخداگله میکنی؟،

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد