2777
2789

نمیدونم از کجا شروع کنم اکه حال دارید بخونید فقط میدونم الان اشتباه ترین جای ممکن زندگیم وایستادم

من یه دختر درس خون بودم درس خونا از ابتدایی تا دبیرستان البته دوران دبیرستانم کلا کرونا بود و اموزش مجازی رسما چیزی یاد نگرفتیم ولی  خو تیزهوشانی بودم المپیادی بودم  اینارو میخوام بگم که یعنی واقعا عاشق درس خوندن بودم و لذت میرردم و میبرم و اابته خیلی راحت درس و یاد میگرفتم خیلی راحت نتیجه میگرفتم اما یهو همه چی چرخیدسال کنکور که یکی از مهم ترین سالای زندگیم بود من مریض شدم خودایمنی و شدید جوری که مدام بستری میشدم  اصلا نمیشد یه خط درس خوند تازه من میخواستم رشته متفاوت از رشته خودم کنکور بدم و کار برام سخت میکرد مدام بستری شدنای من و استرس هام باعث میشدن هیچ روند بهبودی رو طی نکنم وه دو سه ماه بعد از شروع درمانو ۳بار بستری شدن دکترم‌گفت بیخیال کنکور شو امسال بزار یکم حالت بهتر شه

اینایی که میگم واسه دو سه سال پیشه

منم تصمیم گرفتم کنکور ندم ک سال بعدش مجدد کنکور بدم

همون سال دوستای من همشون رشته های تاپ و دانشگاه های تام قبول شدن ریاضی تجربی انسانی 

همشون تهران و دانشگاه های خوب منظورم از دوستام رفیقای صمیمیمه

من سال بعدش تازه انگار افسردگیم شروع شده بود بیماریم بهتر شده بود بهبود نه ولی بهتر اما عوارض داروهایی که خورده بودم بدجور تو ظاهر و اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من زندگی ک مسابقه نیست بیماری دست خود ادم ک. نیست ازالان سعی کن از راه میتونی شکوفا شی و زندگیتو پیش ببری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

افسرده شده بودم ولی توجه نمیکردم و میگفتم من امسال باید برم دانشگاه بعد به وضع خودم و افسردگیم میرسم شردع کردم به خوندن همون  رشته متفاوتی که میخواستم بخونم 

حساس بودم اصلا دلم نمیخواست هزینه کلاس و مشاور بدم سر همین خودم شروع به خوندن کردم و فیلمای آلا رو مدبدم چون هم رشتم فرق کرده بود هم اینکه دوران مجازی خوب درس نخونده بودم و یاد نگرفته بودم

اون سال نلاشم کردم رتبه نسبتا متوسطی اوردم ولی منی که همیشه همه جا عالی میشدم اصلا راضی نبودماون سال اشتباهات کنکوریم زیاد داشتم و...

منم میگقتم حتما باید تهران باشه دانشگاهم و رشته خوب سر همین گفتم بیخیال لابود اصلا نباید این رشته کنکور میدادم و بر میگردم رشته خودم کنکور میدم مجدد یعنی امسال!

یکی از دوستامم مدام میگفت اره چرا رفتی کنکور رشته دیگه برگرد تو اون رشته نه اینده شغلی هست نه تو ادمشی

بچه ها من قصدم مهاجرت بود اون زمان سر همین میخواستم برم مهندسی ودانشگاه خوب و مهاجرت کنم بعدش

المیپاد و.‌‌تو رزمم جمع کرده بودم

ولی کلا از یه جایی به بعد فهمیدم ادم مهاجرت کردن نیسنم و نمیخوام و ..‌باعث شد بخوان پشت کنکود بمونم و رشته خودم که تجربی بود بخوام کنکور بدم یعنی امسال 

من کلا دوست نداشتم از خانوادم پول بگیرم ولی خانوادم همیشه حمایتگر بودن و هستن مخصوصا مامانم بابامم بهش هرجی بگم برام تهیه میکنه ولی درکل نمیدونم چرا خجالت مبکشم تو این موارد پول گرفتن و...

همون دوستم که بهم میگفت رشته خودت کنکور بده و...باهام حرف زد گفت لازم واسه یه سری چیزا خرج کرد خانوادت که دارن حمایتتم‌میکنن خرج کن مشاور بگیر و‌..

منم دیر شروع کردم اواسط اذر اینا ولی مشاور گرفتم اینا

از طرفی خواهرم کوچیکتر بود و نمیشد خیلی تو خونه درس خوند اوایل رفتم کتابخونه بعد دیدم نمیشه رفتم پانسیون

ولی پانسیون از خونمون دور بود ۱ساعتی راهش بود ولی من تا اسفند مدام میرفتم و میخوندم تا اینجا اوضاع خوب بود

خیلی خوب نبود چون ازمونی نمیدادم و اونجوری ک میخواستم نبودم ولی خوب میخوندم و تلاش میکردم