2777
2789

هیچی یادش نمیاد درست حرف نمیزنه نمیدونم چیکار کنم هزینه دکتر رفتنم ندارم که ببرمش فقط دارم دق میکنم چیکار کنم 😔 هفت ساله .. هرچی ازش میپرسم اتفاقات و یادش نمیاد هرشب قصه کودکانه تعریف میکنم براش هی شعر کودکانه آموزنده میخونم ولی هیچی یادش نمیاد وقتی میپرسم ازش😔 چیکار کنم ؟😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

باید از یه دکتر یا روانپزشک خوب بپرسی عزیزم

دکتر و روانشناسی باید هی تکرار بشه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صرفا واسه این جواب ندادناش میگید؟ خب بچه ها ممکنه لج کنن یا حولسشون جای دیگه باشع بازیگوشی کنن اصلا نشنیده باشن چی گفتین بهشون 

با جایزه و شکلات و ااین چیزا ترقیبش کن بگو داستان تعریف میکنم بعدش سوال میپرسم به دوتاش جواب دادی جایزه میدم ببینید جواب میده

بعدم در اولین فرصت بچه رویه دکتر ببرید ندارید قرض کنید طلا بفروشید یا هر چی! بچه رو ببرید پیش متخصص

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
مگه برای مدرسه سنجش نرفته؟

نه نبردم ولی به مدیر مدرسه گفتم که بذار مدرسه بیاد شاید خوب بشه ولی انگار فایده نداشت 

صرفا واسه این جواب ندادناش میگید؟ خب بچه ها ممکنه لج کنن یا حولسشون جای دیگه باشع بازیگوشی کنن اصلا ...

طلا ندارم کسی هم پول قرض نمیده هیچ کس 

شعر بگو زیادحفظ کنه میتونی ببری بهداشت روانپزشک و روانشناس رایگان دارع

همش شعر میخونم داستان کودکانه تعریف میکنم براش.. نمیدونم چرا 💔

عزیزم شنیدن با گوش گردن فرق داره شاید گوش دادن را بلد نیست شما باید حواسش را به جزئیات جمع کنید بازی های تمرکزی و افزایش دقت باهاش کنید مثلا از این تصاویر که اختلاف ها را پیدا می کنه قصه که میخونید بگو خوب گوش کن ازت سوال می پرسم بعد از سوالات ساده شروع کن مثلا اسم خرسه تو داستان چی بود ؟ کجا میخواست بره و.....