2777
2789

پسرم رفلاکس داره دارو میخوره و بالااوردن و ترش کردنش بهتر شده ولی شیر خوردنش نه یه روز خوبه یه روز نه ینی گرسنه است ولی نمیخوره نه سینه میگیره ن شیشیه الانم گرسنه است خوابش نمی‌بره شیرم نمیخوره

میخوام از فردا بهش غذای کمکی بدم واقعا خسته شدم🤕اگ تجربه دارین ممنون میشم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم از چهارماهگی ب خواهرزادم کمکی میده خیلی خوبه 

انواع سوپ سبزیجات از گوگل میگیره دستورشو میکس میکنه اوایل عصارشو میداد الان همینطوری میده 

فرنی هم میداد و میده 

منم دخترم رفلاکس داره وقتی شیر نمیخوره میفهمم که آروغ داره میگیرمش سر شونه آروم میزنم بهش و کمرش رو ماساژ میدم یکم زمان می‌بره ولی یه دو سه تا آروغ بزرگ میزنه با شیر پنیری میده بیرون دیگه گریه اش میمونه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
از ۶ ماهگی میدن کمکی الان زوده نده گناه داره ببرش دکتر کودکان

بردم عزیزم زیر نظر فوق تخصص نوزاد دارو استفاده میکنه و میدونم بچه های رفلاکسی اگ شیرخوردنشون خوب نشه زودتر شروع میکنن

بهدایت که بردم گفت برای بچه رفلاکسی از۴ماهگی طبق همین برنامه غذایی که تو کارت واکسنش هست شروع کن

بهداشتو‌ولش‌کن‌اونا هیچی‌حالیشون‌نیس ببین‌دکترش‌چی‌می‌گه! شیر‌چی‌می‌دی‌بهش

من از پایان ۳ماهگی دادم به دستور دکترش

از لعاب برنج شروع کردم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤