2777
2789
عنوان

دندون درد

59 بازدید | 14 پست

سه شبه دندونم درد باور کنید یه دقه هم دردش کم نشد از دیشب تا حالا شش تا نوافن و اموکسلین خوردم سر شب هم پنج دفه یه سبری گذاشتم روش ولی هیچ کلا کلافه شدم نمیتونم بخابم از ترسم نمیتونم برم دکتر

منم عقلم درد میکنه باید بکشم ولی میترسم 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره ک باید بری

حالا من خودم فوبیا دندوت پزشکی دارم🤪

ازین مسکن سه تایی ها بخر، رو من همیشه این جوابه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

منم عقلم درد میکنه باید بکشم ولی میترسم

تو اوین فرصت بکشید، چون معمولا به دندونای دیگه فشار میاره و آسیب میزنه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو اوین فرصت بکشید، چون معمولا به دندونای دیگه فشار میاره و آسیب میزنه

به شدت فوبیای دندون پزشکی دارم

از استرس حالم بد میشه پنیک میشم

ولی امروز فردا دیگه باید برم🥲 پوسیده دردش شروع شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

نشاسته ی گندم بذارید روی قسمتایی که درد داره، عفونت رو از بین میبره

میتونید هم نشاسته رو با آب مخلوط کنید و غرغره کنید طوری که به همه ی دندوناتون برسه، عفونت رو از بین میبره و درد تمام میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
به شدت فوبیای دندون پزشکی دارماز استرس حالم بد میشه پنیک میشمولی امروز فردا دیگه باید برم🥲 پوسیده د ...

معمولا کشیدنش درد نداره و راحته

ان شاءالله راحت سریع و بدن درد بکشن براتون 

معمولا کشیدنش درد نداره و راحتهان شاءالله راحت سریع و بدن درد بکشن براتون

ممنون عزیزم

ان شاالله🫂

همیشه دردش می‌گرفت طولانی بود دردش اما الان دیگه چهار شبانه روزه ایقد خودمو با گوشی سرگم کردم دلم میخواد گوشیو بشکنم از صدای همه چی متنفرم  بنظرتون غیر عادی نیست چند شبانه روز هیچ دردش کم نشد