سه شبه دندونم درد باور کنید یه دقه هم دردش کم نشد از دیشب تا حالا شش تا نوافن و اموکسلین خوردم سر شب هم پنج دفه یه سبری گذاشتم روش ولی هیچ کلا کلافه شدم نمیتونم بخابم از ترسم نمیتونم برم دکتر
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اوین فرصت بکشید، چون معمولا به دندونای دیگه فشار میاره و آسیب میزنه
به شدت فوبیای دندون پزشکی دارم
از استرس حالم بد میشه پنیک میشم
ولی امروز فردا دیگه باید برم🥲 پوسیده دردش شروع شده
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
معمولا کشیدنش درد نداره و راحتهان شاءالله راحت سریع و بدن درد بکشن براتون
ممنون عزیزم
ان شاالله🫂
همیشه دردش میگرفت طولانی بود دردش اما الان دیگه چهار شبانه روزه ایقد خودمو با گوشی سرگم کردم دلم میخواد گوشیو بشکنم از صدای همه چی متنفرم بنظرتون غیر عادی نیست چند شبانه روز هیچ دردش کم نشد