2777
2789

لطفا بگید مشکل شوهرتون و عدم تفاهم!!

من خودم شوهرم هیچ وقت همراهم نبود و نیست خیلی آزیتم کرده آخر یه روزی جدا میشم یه کم دخترم بزرگ شه‌هستن ازش خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم نمیزارن تا زمانی خونم تکمیل نشه و مستقل نشم نمستونم جداشم

علتش بددهنی دروغ گویی شکاکی بیتوجهی و بی محبتی و‌خیانت

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

من. دلایل بی شماره مهمترینش بداخلاقی و خساستشه.امروزم بهش گفتم دیگه بریدم تمومش کنیم فعلا ک قول داده بهترشه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چرا موند شما راضی هستین

نه راضي نيستم. بچه طلاق بودن خيلي بهتر از بچه طلاق عاطفي بودنه بنظرم. 

من از بچگي كلي دعوا ديدم تا همين الان. 

مامان بابام مثل دوتا همخونه هستن. 

بابام به مامانم اصلا محبت و توجه نميكنه. 

قبلا دست بزن داشت. 

براش خرج نميكنه خيلي. 

احترام به خودش و خانوادش نميذاره

به مامانمم كه ميگم طلاق بگير ميگه تا شماها رو سروسامون بدم بعد. از طرفي هم ميگه تو شهرمون خانواده سرشناسي هستيم زشته طلاق بگيرم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مامانم 

قبلا بهش گفتیم چرا جدانشدی میگه به خاطر شما 

ماهم گفتیم خاطر مارو میخواستی جدا میشدی نه ک بدتر کنی همه چیو با موندن

نمیگم تلاش برای زندگی بده خیلی هم خوبه سعی در درست کردن چیزی داشته باشی ولی وقتی چیزی عوض نمیشه و بدتر میشه باید رها کنی 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
نه راضي نيستم. بچه طلاق بودن خيلي بهتر از بچه طلاق عاطفي بودنه بنظرم. من از بچگي كلي دعوا ديدم تا هم ...

چند سالته ؟

واقعا اگه پدر ومادرت جدا بشن ناراحت نمیشی ؟

دختر من ۱۹ سالشه میگه به بار زندکی میکنی به خاطر ما زندگیتو خراب نکن هر جوری که دوست  داری زندگی کن میگه اگه فکر میکنی جدا بشی راحت‌تر زندگی میکنی جدا شو ولی واقعا دلم به حال بچه ها میسوزه 

نمیدونم واقعا چکار کنم 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
چند سالته ؟واقعا اگه پدر ومادرت جدا بشن ناراحت نمیشی ؟دختر من ۱۹ سالشه میگه به بار زندکی میکنی به خا ...

من ٢٥ سالمه. حداقل از ٤ سالگي جر و بحث ديدم. انواع و اقسامش. 

منم نظرم مثه دختر شماست. به مامانم ميگم فك كن همش ١٠ سال ديگه زنده هستي. نميخوايي تو ارامش باشي؟

معلومه كه اگه جدا بشن ناراحت نميشم. بعضي ادما واقعا مناسب هم نيستن

من ٢٥ سالمه. حداقل از ٤ سالگي جر و بحث ديدم. انواع و اقسامش. منم نظرم مثه دختر شماست. به مامانم ميگم ...

ان شاالله سایه مادرت سالیان سال بالا سرت باشه 

من خودم همش به خودم میگم مگه من چند سال دیگه زندگی میکنم الان ۲۲ ساله که دارم عذاب میکشم  واقعا دیگه بریدم 

خدا کنه که شما بچه ها نارحت نشید من همه‌ی نگرانیم بابت بچه هاست و گرنه  خیلی سال پیش رفته بودم 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
ان شاالله سایه مادرت سالیان سال بالا سرت باشه من خودم همش به خودم میگم مگه من چند سال دیگه زندگی میک ...

زنده باشي عزيزم. 

من خودم كه عادت كردم ديگه. ولي بچه ها هم ارامش والدينشون رو ميخوان. 

چند سالته ؟واقعا اگه پدر ومادرت جدا بشن ناراحت نمیشی ؟دختر من ۱۹ سالشه میگه به بار زندکی میکنی به خا ...

دخترمن۱۳سالشه همین حرفومیزنه منم امروز ب شوهرم گفتم جداشیم ن بخاطرحرف دخترم بلکه واقعا این زندگی درست بشونیست ولی خب گفت قول میده درست شه میدونم نمیتونه ۱۴ساله ک قولهاش فقط حرفه ولی بازدلم براش سوخت

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دخترمن۱۳سالشه همین حرفومیزنه منم امروز ب شوهرم گفتم جداشیم ن بخاطرحرف دخترم بلکه واقعا این زندگی درس ...

خدا روشکر بچه ها فهمیده وعاقل هستن 

نمیدونم مشکل شوهرتون چیه ان شاالله که این بار روی قولش بمونه و درست بشه و چه خوب که میتونی خیلی راحت راجب جدایی باهاش صحبت کنی شوهر من که یه دیونه تمام عیاره دارم خودمو کلی آماده میکنم  که چجوری بهش بگم یه قیامت به پا میکنه وزندگی رو برای همه زهر میکنه  

شوهر من درست بشو نیست باید یه تصمیم جدی بگیرم 

خدا خودش کمک هممون بکنه   

منم به خاطر بچه هام 

بددهنی دست بزن 

ولی برگردم نمیتونم خونه پدرمو تحمل کنم اونام نمیذارن مستقل باشم 

و اینکه تلاشم بر اینه اوضاع آروم باشه یه مقدار بهتره اگه حواسم پرت نشه