2777
2789
عنوان

شروع غذا به نوزاد چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
برنج بشور خودت اسیاب کن. هروز یک قاشق چایخوری ارد برنج با ی تیک کوچولو. نبات بزار با یکم اب بزار بج ...

دست گلت درد نکنه خیر ببینی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان خوب میکنی فکر کردم از شیر گرفتی خیلی ناراحت شدمدختر من حدودا یه ماهه با شیر قهر کرده ۵ متخصص بر ...

نه من خیلی مقیدم شیر استخون و دندوناش می‌سازه

ای بابا چرا دلیل خاصی داشت

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

با شیرم سیر نمیشدبهداشت گفت ۵ ماه و نیم میتونی شروع کنیولی الان که ۵ ماهشه بخاطر سیر نشدنش گفتم کمکی ...

روش سنتی و پوره

یا بی ال دبلیو

یا تلفیقی 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پسر من چهار ماه و نيمشهرفلاكس شديد دارهپنجشنبه ميخوام برم به دكترش بگم تورو خدااا بذار غذا شروع كنمو ...

عزیزم از ۴ تا ۷ ماهگی میشه شروع کرد ولی بسته به گوارش و بدن بچه داره 

سازمان بهداشت جهانی هم همون ۶ ماه رو گفته

پسر من چهار ماه و نيمشهرفلاكس شديد دارهپنجشنبه ميخوام برم به دكترش بگم تورو خدااا بذار غذا شروع كنمو ...

همه کشورها و مادرشوهرا😂😂😂😂

روش سنتی و پورهیا بی ال دبلیویا تلفیقی

چه جالب برم تحقیق کنم ببینم چیه

رفلاکس پنهان داشت عزیزم تو یک روز با شیر قهر کرد هر کار کردم هر دارویی دکترا دادن اثر نکرد

عجب تاحالا نشنیده یودم

رفلاکس پنهان داشت عزیزم تو یک روز با شیر قهر کرد هر کار کردم هر دارویی دکترا دادن اثر نکرد

اگر حدود ۴ ماهه، بخاطر اینه که حواسش به محیط جلب میشه

تو اتاق تاریک و ساکت شیر بده

وقتی داره می‌خوابه یا تازه بیدار شده، منظورم اون وقتیه که انگار خواب خرگوشی دارن و تو عالم خودشونن

تا میتونی لباس خودت و بچه رو کم کن که تماس پوستیتون زیاد بشه

صدای آب و خیس شدن هم خیلی خوبه، با هم برید حموم و شیر بده بهش

الان که کوچیکه خیلی مشکل سختیه... پسر من زود به زود اعتصاب می‌کرد، آخرین دفعه تو ۱۸ ماهگی بود که همون موقع دیگه تلاشی نکردم و از شیر گرفتمش... و نکتهدعجیب اینکه کمتر از چند روز بعد تمام علائم ریفلاکس از بین رفت، یعنی ۱۸ ماه دارو و درمان و آزمایش و سونوگرافی نمونده بود که من برا این بچه انجام نداده باشم ولی بازم روزی چند بار بالا می‌آورد 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اگر حدود ۴ ماهه، بخاطر اینه که حواسش به محیط جلب میشهتو اتاق تاریک و ساکت شیر بدهوقتی داره می‌خوابه ...

نه عزیزم بخاطر اینا نیس .حتی تو خواب هم لب نمیزنه به شیر متاسفانه💔