2777
2789
عنوان

نظرتون رو می‌خوام راجب دوره TTC

50 بازدید | 6 پست

قراره از هفته دیگه دوشنبه آموزشگاهی که ازش دیپلم زبانم رو گرفتم این دوره رو شروع کنه 

راستش جزئیاتش رو فعلا نمیدونم هزینه و تعداد جلسات و اینا رو باید فردا برم حضوری بپرسم 

خیلی دلم میخواد برم ولی برای نهایی ها میترسم(دوازدهمم) که نتونم این دو رو باهم مدیریت کنم

به نظر خودم میتونم تواناییشو دارم ولی خب بازم نگرانم 

نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یکی که اینو گذرونده درست مهم تره

درسته که میگن مدرک TTC فقط برای همون آموزشگاهی که اون مدرک رو بهت میده معتبره؟ خب اینجوری چه فایده‌ایی داره 

درسته که میگن مدرک TTC فقط برای همون آموزشگاهی که اون مدرک رو بهت میده معتبره؟ خب اینجوری چه فایده‌ا ...

نه ولی خب معمولا همون آموزشگاه که تیتی سی می ده معلمای خودشو جذب می کنه برای مام اینجوری بود ولی خب یکی از دوستام جای دیگه ای هم کار می کزد