2777
2789

همه بهترین  ومجلل ترینجشن عروسی رومیگیرن تواینستافقط کادوهاشونومیزارن  کلی عکس عاشقونه میزارن طوری که آدم فکرمیکنه این دوتا بدون هم میمیرن پس چرا طلاق میگیرن چی میشه این همه عشق یهیویی ازبین بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک واقعا خوشبخته نمیاد تو چشم دیگران کنه، اینستا ویترینه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عزیزم مگه نشنیدی میگن از رو ظاهر قضاوت نکن خب همه وقتی بیرون و جلو بقیه الکی ادا درمیارن اما باید ببینی واقعیت چیه در اصل تو کشور ما چشم و هم چشمی و تجمل گرایی زیاد شده 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

مشکل رابطه ها نیست

موضوع اینه که دیگه آدما به هر قیمتی حاضر نیستن بمونن و جدایی آسون تر شده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

هیچوقت خوشیای رابطه رو به هیشکی نگید حتی شاخه گلی که شوهرتون میگیره چشم بد کم نیست همه چی رو پنهون کنید تا پایدار باشید

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

ربطی به امروزی و دیروزی نداره. از اول همین بوده هر رابطه ی عاشقانه ای دیر یا زود به درد ختم میشه.

کاملا غلطه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️