2777
2789
عنوان

دلم دوستای باهوش میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست

رفیقم خیلییی خیلیییی باهوشه و ی جورایی نخبه

درکنارش خیلییی احساس کمبود میکنم حس میکنم خیلی خنگمم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

چی بگم والا من انچنان نخبه که نیستم یعنی امروز دو تا میانترم داشتم از چهارشنبه براشون خوندم پدرم دراومد ولی لینک شدن با اساتیدم خیلی بهم کمک کرد واقعا تو رشته خودم یکم فعالم به نسبت بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن با کسی سطح هوشیتون یکی باشه اوکی شی 

جایی که نشستی هم خیلی تاثیر داره کلا 

کلاسی هستیم که کلا رقابت توش زیاده 

از وقتی کنار یه اکیپ میشینم و میشناختیم هم و از قبل و اینا (همه رتبه اول و دوم هستن) وحشتناک پیشرفت کردم رتبه برتر شدم چند ماهه 

بعضیا با سر کلاس گوش کردن متوجه میشن و نخونده از حفظن 

بعضیا هم نه باید مرور کنن حفظ کنن 

همه ارزشونه مثل شما باشن شما برعکسی( از لحاظ به خاطر سپردن گفتم)

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

اتفاقا آدمای باهوش زیاد دوستی باهاشون جذاب نیست

نه ببین یسری حدو مرز برای دوستی ها وجود داره 

من خودم دوربرم ادمای باهوشیه که دوستای فوق العاده این 

خودم تو دوستی سعی میکنم صدمو بزارم و ادمای مثل خودمو سعی میکنم پیدا کنم برای ارتباط باهاشون 

از طرفی ادمای باهوش میدونن می باید چه حرفیو بزنن و درکشون نسبت به خیلی چیزا بالاس

منم از ادمای مغروری که فقط به مغزشون اکتفا میکنن خوشم نمیاد (خودمم از اون دسته نیستم ولی با یه مرور ساده بعد از کلاس همه چیز تو حافظه بلند مدتم میره ) یا افرادی که فقط سعی میکنن توی درس خوب باشن و بقیه کسایی که خوب نیستن توی درس رو مسخره کنن یا فکر کنن برترن از اونا 

بعدم هوش که فقط به درس نیست 

کلا هوش رو معناش رو اشتباه فهمیدیم هوش ینی اینکه توی شرایط مختلف بهترین کار رو انجام بدیم 

تاپیک قبلیت رو خوندم انقدر هم خودتو باهوش و نخبه ندون 

چرافک میکنید مردم احمقا تو باهوش و زرنگ 

خودت تو تاپیک قبلیت سوال شیمی کردی پس تو هم میخونی امکان نداره کسی نخونه و ۲۰ بگیره همه تلاش میکنن یکی دوبار یکی ۳ بار یکی ۱۰ بار ولی همعه میخونن 

اگه میخوای نخبه بشی چند زبان رو یادبگیر توی رشته خودت دلنشگاه دولتی تاپ قبول شو 

ی اخترای هم به ثبت برسون اون وقت بگو من نخبه ام و ضریب هوش ام از همه بالاتره و ی فرقی باهمه دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه ببین یسری حدو مرز برای دوستی ها وجود داره من خودم دوربرم ادمای باهوشیه که دوستای فوق العاده این خ ...

من خودم همیشه بهترین تحصیلی بودم تو هر مقطعی بودم

ولی انصافا دوستی با آدمای باحال جذابتر از منه

بیشتر خوش میگذره کنارشون

اگه نداری یعنی خودتم نیستیدرک میکنم نوجوونی یه سری جو ها رو هم داره ولی این چیزا هیچکدوم هوش نیستنو ...

دارم ولی بیشتر میخوام

اره شایدم فکر کنم که چقدر خنگ بودم که اونموقع فکر میکردم چقدر باهوشم ولی نه به این دلیل که بزرگ شدم مثله ادمای عادی زندگی کنم چونکه ادما هرچقدر که بزرگتر میشن به اگاهی بیشتری توی زندگیشون میرسن 

شابد الان فکر کنین من مغرورم با اینکه نیستم و هوش معنای گسترده تر از چیزی که همه فکر میکنن داره 

هوش فقط به درست جواب دادن سوالای معلما نیستش که 

هوش زمانیه که توی بدترین شرایطم بتونی بهترین کارو انجام بدی

شماها توی زندگیه من نیستید که بدونید هوشه من در چه حدیه که 90 درصد نظرایی که شماها مینویسین انرژیه منفی عیه که تو خوب نیستی تو بدی و... 

دلیل زدن این تاپیکم این نبود که پز بدم یا بگم من باهوشم دلیلم این بود که ببینم مردم وقتی یه نفر از خودش تعریف میکنه چجوری دوست دارن بکشنش پایین واقعا ادما اونقدر ظالم هستن که توی ذوق یه دختر نوجون بزنن که فقط دلش میخواد دوستایی پیدا کنه که هم سطحش باشن؟ 

و جواب سوالمم گرفتم 

بعدم شاید گفتن این چیزا توی جمع بنظر چیزه بدی بیاد ولی همه حداقل پیشه خودشون گفتن «چقدر خوبم چقدر جوابه طرفو باحال دادم چقدر زرنگمو... »ولی گفتنش تو پابلیک انگار بده

چرا واقعا؟ 

افرين،خيلي عاليه فكرت.انشالله ك هميشه مسير درست رو بري.كلاس چندمي

بالاخره بین اینهمه کامنت منفی یه نفر پیدا شد که یه حرف خوب زده باشه

انگار حرف بدی زدم همه ادما دنباله ادمای هم سطح خودشون میگردن هیچ ادم پولداری نمیره با یه گدا دوست بشه اما گفتنش انگار چیزه بدی محسوب میشه

مرسی بابت کامنت مثبتت 

کلاس دهمم تجربی

بر عکسافرادی با هوش پایین که ۲۰ می شن خیلی معاشرت مفید تری رو ایجاد می کنن با اونایی که مثل خودتچون ...

اره قبول دارم حرفت کاملا درسته دیدگاه منم نسبت به این موضوع همینه دلیل زدن این تاپیکم فقط این بود که با دستای خودم لمس کنم که بقیه ادما وقتی یه ادمیو که از خودش تعریف میکنه رو میبینه واقعا چه واکنشی نشون میده

من ضریب هوشیه بالایی دارم ولی هیچوقت به هوشم مغرور نشدم و بگم نه چون تو فلانی من باهات دوست نمیشم و اینا

وگرنه منم اولویت رو با ادمایی قرار میدم که تلاششون بیشتره 

چون خیلی از ادمای باهوش هستن که از هوششون استفاده نمیکنن 

و 100 درصد دوستی با کسی که لیاقت دوستی رو داره از نمره ش مهمتره

اره قبول دارم حرفت کاملا درسته دیدگاه منم نسبت به این موضوع همینه دلیل زدن این تاپیکم فقط این بود که ...

و ببین یه روزی می رسه تو وارد محیطی می شی و توی اون محیط آدما غالبا یه تلاش قوی ای کردن به یه جایی رسیدن

و ببین اینقدر این فاکتور هوش از چشمت می افته و اینقدر رفتار های وحشتناکی می بینی که از عموم جامعه بر نمیاد که خیلیا اصلا از اون جمعا فرارین

فرقی بین شمایی که درس نمی‌خونی و ۲۰ میشی با اونی که میخونه و ۲۰ میشه نیست ، هرکسی بسته به شرایط خودش ...

قبول دارم کاملا 

هدفم از گذاشتن این تاپیک چیزه دیگه ای بود که اگه جوابم به دونفر دیگه رو بخونید متوجه میشید 

من خودمم قبول دارم هوش ملاک نیست 

چون هوش توی قسمتای مختلفی پخش میشه 

یکی هوش علمیش بالاس مثل منی که از 8 سالگی کتابای علمی رو به عنوان تفریح میخوندم

یکیم هوش هنریش بالاس مثله دوسته صمیمیم که هنرمندیه واسه خودش 

در حالی که من یه دایره رو به زور میکشم و زیست تو مخه دوستم نمیره 

ادمیم دیگه هممون باهم فرق میکنیم 

و اولویت منم برای پیدا کردن دوست اول تلاششه نه هوشش😉