2777
2789
عنوان

دلم دوستای باهوش میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست
دوست داشتم درس خون باشن خیلی بی انکیزن اما همیشه ب من میگن باید بخونی اگ یه بار نخونم خیلی سرزنشم می ...

اگه فکر میکنی توی درس به جایی نمیرسی چرا چیزای دیگه رو امتحان نمیکنی؟ خدا هرکسیو برای یه کاری افریده 

یکی توسزنوشتش بوده دکتر شه یکی خیاط یکی فضانورد یکی ورزشکار یکی هنرمند 

همه ما به هم نیاز داریم پس ادم باید چیزی که براش ساخته شده رو پیدا کنه و ادامه ش بده

نمیدونم چی بگم ولی با ادمایی که اعتماد به سقف دارن دوست شو

نه ازشون خوشم نمیاد خودمم اعتماد به سقف ندارم دلیل تاپیکمم توضیح دادم میتونین بخونین اگه خواستین

به هر حال نه من هیچ کجای زندگیه شمام نه شما هیچکجای زندگیه من همو نمیشناسیم 

هرچیم بگن بقیه بهم بر نمیخوره چون اونا تو زندگیم نییستن که هستن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقم خیلییی خیلیییی باهوشه و ی جورایی نخبهدرکنارش خیلییی احساس کمبود میکنم حس میکنم خیلی خنگمم

تو خنگ نیستی رفیقتم تو همه چیز عالی نیست

اگه تو توی درس خوندن بدی دلیل نمیشه خنگ باشی 

تو حتما توی یه چیز دیگه ای استعداد داری که رفیقت نداره 

حالا یا ورزشه یا هنره یا هرچی من نمیدونم خودتی که میدونی

یکی مثله من نمیتونه یه خطه صاف بکشه ولی میتونه توی نیم ساعت یه درس کاملو حفظ کنه یا ورزشکار خوبی باشه

چی بگم والا من انچنان نخبه که نیستم یعنی امروز دو تا میانترم داشتم از چهارشنبه براشون خوندم پدرم درا ...

نخبه ها کمن ولی ما ایرانیا رتبه 3 توی بالاترین آی کیو جهانو داریم

به همین دلیلم هست که توی ناسا همه ایرانین یا خیلی از بهترین دانشمندا ایرانین

توهم که منو تخریب کردی فرق من و تو باهم چیه؟؟

فرق ما اینه که من جوابه تخریب تورو دادم که دیگه سره بقیه تکرار نشه ولی تو و خیلیای دیگه سعی کردین کلا چیزی که من هستم رو بهم تلقین کنین که تو تهش هیچ پخی نمیشی و الانشم چیزه خاصی نیستی به خودت نبال اونم به کی؟ به دختری که هنوز زیر سن قانونیه ینی از هر لحاظ حساب کنی هنوز بزرگ نشده به قول شما هایی که مثلا بزرگ شدین هنوز یه الف بچه س 

میدونی؟ حرفا خیلی قدرتمندن ادما میتونن با یه حرفشون باعث بشن که بقیه تا اخر عمرشون احساس کنن که به اندازه کافی خوب نیستن یا با یه حرفه دیگشون انقدر بهت امید بدن که بگی معلومه که من میتونم این دلیلیه که انیشتین انیشتین شد

فکر میکنی اگه مادرش بهش میگفت مدیر بهت گفته تو یه بچه کند ذهنه عقب مونده ای و ابروی منو بردی خاک توسرت با همچین گندی که زدی انیشتینی وجود داشت که اینهمه به پیشرفت علم کمک کرده و همه اسمشو به عنوان نخبه میشناسن؟ 

نه البته که نه 

فرق مام اینه که من به تو یه چیزی یاد دادم ولی تو سعی کردی منو بشکنی نه از لحاظ جسمی از لحاظ روحی روانی

خب میگی نخبم معلومه جبهه میگیرن ،مگه بیست شدن نشانه نخبه بودنه!!!؟

من نگفتم نخبه م گفتم میخوام با ادمای بهتر از خودم دوست باشم ادمایی که نخبن 

و معلومه که نه بقیه نظراتو جواب دادم واقعا حوصله ندارم دوباره بنویسم 

میتونی بخونیشون اگه دوست نداریم نخون 

دلیله من کلا از زدن این تاپیک چیزه دیگه ای بود که توضیح دادم 

سعی کن با کسی سطح هوشیتون یکی باشه اوکی شی جایی که نشستی هم خیلی تاثیر داره کلا کلاسی هستیم که کلا ر ...

دقیقا با داشتن دوستای هم سطحت میتونب از 0 به 100 برسی خودمم همین بودم هفتم که بودم کلا به درسا گوشم نمیدادم چون با ادمایی دوست شدم که همش دنبال پسر بودن ولی هشتم مدرسمو عوض کردم و وارد یه اکیپی شدم که نه تنها خیلی بچه های باهوشی بودن خیلیم مهربون و عالی بودن و هستن 

چند ساله بهترین دوستامن 

دقیقا با داشتن دوستای هم سطحت میتونب از 0 به 100 برسی خودمم همین بودم هفتم که بودم کلا به درسا گوشم ...

درسته منم دقیقا الان توی همچین موقعیتی هستم 

با همونا ادامه بده نه کس دیگه ایی 

میشناسیشون ...

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

تاپیک قبلیت رو خوندم انقدر هم خودتو باهوش و نخبه ندون چرافک میکنید مردم احمقا تو باهوش و زرنگ خودت ت ...

ارجاعت میدم به بقیه کامنتا 

من فکر نمیکنم نخبم ولی میدونم باهوشم 

اون سوال شیمیم که پرسیدم ماله کنکور بود معلممون گفته بود اینو بنویسین جلسه بعد حلش کنم براتون در اصل ماله یازدهمه ولی خب یه چیزایی تو دهمم داره 

منم چون ذهنمو درگیر کرده بود رفتم حلش کردم 

و اره منم منظورم از نخونده که نخونده کامل نیستش 

منظورم کم خونده مثلا با یه ساعت سرو ته همه چیزو هم بیاره

ارجاعت میدم به بقیه کامنتا من فکر نمیکنم نخبم ولی میدونم باهوشم اون سوال شیمیم که پرسیدم ماله کنکور ...

درکل نخبه به اون خصوصیاتی که گفتم تعلق میگیره 

اگه فک میکنی ضریب هوشت بالاس برو نخبگان ثبت نام کن با اونا بعد مدرسه رقابت کن