2777
2789

سوالم اینه من اگ بخام برا ۱۴۰۵ بخونم باید چیکار کنم؟ روزی چن ساعت بخونم؟

دیپلم تجربی دارم فارغ التحصیل ۱۴۰۰ هستم و چن سالی از درس‌کلاااا دور بودم میخام امسال صد خودمو بزارم بشینم بخونم

میشه کمکم کنید؟

پکیج الماس ماز ضروریه شرکت کنم برا رشته تاپ؟

ازمون هم حقیقتش اگ نتونم قلمچی بخاطر هزینش شرکت کنم ب نظرتون از تل دانلود کنم میشه؟

کلا هر تجربه ای دارید بهم بگید اجرتون با اقا قمر بنی هاشم😭 خیلی ب کمک نیاز دارم باید قبول شم باید💔

انشالله موفق بشید

ویدیو ببینی بهتره مث نظام قدیم نیس کارت با کتاب درسی راه بیفته من نمیگم ضروریه ماز ولی ببینی بهتره ماز اگ ثبت نام کنی ازمون هم میگیره پس نیاز نیس قلم چی ثبت نام کنی سرچ بزنی اینترنت دفترچه با پاسخش میاد خودت خونه تحلیل کن بزن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویدیو ببینی بهتره مث نظام قدیم نیس کارت با کتاب درسی راه بیفته من نمیگم ضروریه ماز ولی ببینی بهتره م ...

شما ماز شرکت کردی ؟

اصلا چجوریه  ب نظرت؟

باید دوهفته ازمون بدیم؟ 

خودشون برنامه میدن؟چطوریه من نمیدونم 

هیچی ضروری نیست جز درس خوندن. کتابو بخون و هر دوهفته آزمونا رو بزن. هفته اول آزمونای پارسال هفته دوم ...

خب من مطالبی ک میخونم رو چجوری با ازمون ها تطبیق بدم؟؟؟

شما ماز شرکت کردی ؟اصلا چجوریه ب نظرت؟باید دوهفته ازمون بدیم؟ خودشون برنامه میدن؟چطوریه من نمیدونم

من ماز نبودم من ی موسسه انلاین دیگ دوره برداشتم ک اونم خوبه ولی یکی از دوستام مازه میگف خوبه و مث قلم چیه هر هفته ازمونه راجب برنامه هم نمیدونم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

طبق برنامه ماز یا قلمچی (اگه ثبت نام نکنی هم مهم نیس ولی برنامه شو دانلود کن) از تابستون شروع کن مطالب رو تست بزن با کتاب تست کسی هم نمیتونه بهت بگه چند ساعت مطالعه به اندازه ای که کافی باشه بخون 

اگه بلد نیستی درسارو و پایت صفره ببین میتونی با درسنامه یا فیلم های الا و اینا یادبگیری 

اگه نتونستی ماز ثبت نام کن