2777
2789

میخوام دوباره کنکور بدم چون وقتی میبینم دانشجوها میرن دانشگاه اونجا روابط اجتماعی دارن دوست دارن یا اصلا درس میخونن واقعا از ته دلم حسرت میخورم و حسودیم میشه 

20 سالمه و سال دیگه برم دانشگاه قبول بشم میشم 21 ساله بنظرتون دیره واسه شروع؟ 

شما چیو میخواید تغییر بدید و شروع دوباره داشته باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از پیامبریه

من الان ۲۲ منم میخوام کنکور بدم سال دیگه میشم ۲۳قلب درد میگیره کاش ۱۸ سالگی میرفتم دانشگاه

واقعن حسرته واسم 

البته من پیام نورم ولی خب این همش مجازیه و اصلا حس و حال دانشگاه نداره خیلی مضخرفه 

هیچ وقت دیر نیست گلم از همین الان شروع کن

منم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه بعد ، میخوام کلی پیشرفت کنم 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "