2777
2789

من اومدم بگم خدا ایشالا یه بچه ی صحیح و سالم با یه قلب مهربون و قوی و سالم بهتون بده

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 30 ام دارم ولی هفته پیش چون خونریزی داشتم رفتم دکتر و صدای قلب نی نی مو شنیدم

آخی نازی به سلامتی. خوش بحالت از هولش دراومدی. بتات چند بود عزیزم؟ توی هفته چندم؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نمیدونم عزیزم . فقط روز سوم رفتم آز ۵۶۰ بود

الان حست میگه نی نیت دختره؟ 

من تو هفته 5 بتام 2456 بود. اندازه ساکت چند میلی متر بود گلم؟ 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
الان حست میگه نی نیت دختره؟  من تو هفته 5 بتام 2456 بود. اندازه ساکت چند میلی متر بود گلم؟&nbs ...

نه والا هیچ حسی ندارم .  هنوز هیچ سونویی نرفتم. دکترم گفت اگه لک دیدی برو سونو وگرنه نمیخاد

منم ۲هفته پیش واس ۵شنبه وقت گرفتم که مطمئن شم قلبش میزنه چون بعضیا زود رفتن قلبش نزده

نه والا هیچ حسی ندارم .  هنوز هیچ سونویی نرفتم. دکترم گفت اگه لک دیدی برو سونو وگرنه نمیخاد من ...

چه جالب سن نی نی هامون با هم یکیه 😊 انشالا هردوشون به سلامتی به دنیا بیان

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍