2777
2789

من اومدم بگم خدا ایشالا یه بچه ی صحیح و سالم با یه قلب مهربون و قوی و سالم بهتون بده

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 30 ام دارم ولی هفته پیش چون خونریزی داشتم رفتم دکتر و صدای قلب نی نی مو شنیدم

آخی نازی به سلامتی. خوش بحالت از هولش دراومدی. بتات چند بود عزیزم؟ توی هفته چندم؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نمیدونم عزیزم . فقط روز سوم رفتم آز ۵۶۰ بود

الان حست میگه نی نیت دختره؟ 

من تو هفته 5 بتام 2456 بود. اندازه ساکت چند میلی متر بود گلم؟ 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
الان حست میگه نی نیت دختره؟  من تو هفته 5 بتام 2456 بود. اندازه ساکت چند میلی متر بود گلم؟&nbs ...

نه والا هیچ حسی ندارم .  هنوز هیچ سونویی نرفتم. دکترم گفت اگه لک دیدی برو سونو وگرنه نمیخاد

منم ۲هفته پیش واس ۵شنبه وقت گرفتم که مطمئن شم قلبش میزنه چون بعضیا زود رفتن قلبش نزده

نه والا هیچ حسی ندارم .  هنوز هیچ سونویی نرفتم. دکترم گفت اگه لک دیدی برو سونو وگرنه نمیخاد من ...

چه جالب سن نی نی هامون با هم یکیه 😊 انشالا هردوشون به سلامتی به دنیا بیان

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍