2777
2789

میخوام کات کنم

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین؟

برگشت بهم گفت عکستو ب مامانم نشون دادم میخوایم بیایم خونتونو و فلان با مامانت صبت کن بعد چن دیقه گفت شوخی کردم😐 این بازه دوم بود این شوخی‌ میکرد منم واکنشی نداشتم…یه ساله در ارتباطیم 

بعدش بهم گفت ناراحت شدی گفتم اره چرا دروغ میگی گفت همیشه یه جوری دروغ بگو که خودتم دروغتو باور کنی با خنده من خیلی بهم ریختم با این حرفش حس بدی گرفتم از موقع هر ده پیامش یه جواب میدم هر روز فقط پیام میده کجایی چرا جواب نمیدی 

اصن از چشمم افتاده حس میکنم دروغگوعه 

شما چی میگین🫠 

الان چن وقته هی پیام میده کجایی چرا جواب نمیدی من الان بهش گفتم بهت بی اعتمادم به حست به حرفات 

الان گفته چرا چجوری بهش توضیح بدم چی بگم لطفااا بگین🥲🥲🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از چشم منم افتاد 

من بودم میگفتم 

سلام من توی این مدت که باهات اشنا شدم فهمیدم آدم مناسبی برای هم نیستیم احساس میکنم خط قرمز ها توی این رابطه جدی گرفته نمیشن و راحت ازشون رد میشیم ، امیدوارم ادم مناسب خودتو پیدا کنی لطفا دیگه برام پیام نذار خدانگهدار

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

والا از چشم منم افتاد من بودم میگفتم سلام من توی این مدت که باهات اشنا شدم فهمیدم آدم مناسبی برای هم ...

چجوری بهش بگم ک حس میکنم دروغگوعه و از چشمم افتاده 

دلیل میخواد اونم🤦‍♀️