2777
2789

سلام چه طوری با نوجانمان حرف بزنیم که جبهه نگیره نگه کنترل میکنید و کوچیک ترین مسعله پرخاشگری میکنن خستم به والله دیگه نمیکشم یک روز خوش ندیدم

بگیم مثلا موهات رو کم بزار بیرون میگه کنترل میخوایین من رو بکنید 

یا این لباس مناسب بیرون نیست باز پرخاشگری 

تا وقتی همه خداسته هاش چشم میگیم خوبه کوچکترین خواسته نه بگیم از ما بدتر نیست دیگه تو دنیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفاشوووو تاییدد کن

یه مدت بزار به حال خودش باشه اما از دور مواظبش باش 

باهاش دوست شووو

سر یه سری کارا باهاش پایه باش 

جودی وانمود کن که حرف حرف اونه

اگه میخای از یه چیزی واسش انتقاد کنی اول خوبی ها و محسنش رو بگووو خوب ازش تعریف کن بعد سر اون موضوع انتقادتوو خیلی دوستانه بگووو

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

مثلا خواهربرادرش رو بزنه یا دعوا کنه بگیم کمی یواش داد بزن پرخاشگری میکنه باید تو نگیم بهش ولی حق داره داد بزنه کتک بزنه  به مادزش توهین کنه 

پدرش یک ذره بلند حرف بزنه بگه دیر شد زود باش دیگه از پدرش متنفره دوسش نداره 

بگیم مثلا موهات رو کم بزار بیرون میگه کنترل میخوایین من رو بکنید یا این لباس مناسب بیرون نیست باز پر ...

لباس رو راستش نمیتونم نظر بدم شاید واقعا مناسب نبوده اما برای مو طبق تجربه‌ی خودم(۱۹ سالمه) هرچی بیشتر بگید بذار تو دور از چشم شما میذاره بیرون، بذارید کنار خودتون برای موهاش آزاد باشه، لباس رو سعی کنید وقتی ارومه بهش توضیح بدید

من خودم یه مدت خیلیی اصرار داشتم به کراپ پوشیدن با مامانمم خیلییی دعوام میشد هرچی میگفت مناسب نیست گوش نمیدادم، الان واقعا خودم خیلی بدم میاد و نمیپوشم

چند سالشه؟

حرفاشوووو تاییدد کنیه مدت بزار به حال خودش باشه اما از دور مواظبش باش باهاش دوست شوووسر یه سری کارا ...

خسته شدم چهل روزه این کار رو میکنم ولی امروز گفتم با لباس استین کوتاه نرو بیرون مثلا حرف درمیارن دیگه بامنم دشمن شد 

این چهل روز حرف حرف اون شده 

مثلا خواهربرادرش رو بزنه یا دعوا کنه بگیم کمی یواش داد بزن پرخاشگری میکنه باید تو نگیم بهش ولی حق دا ...

قانون باید بذارید، چه برای بچه‌ی کوچیک چه خودش که بزرگتره؛ تحت هیچ شرایطی داد نزنن

متاسفانه خونه‌ی ما این قانون یک طرفه بود، بقیه میتونستن بچه رو تحقیر و دعوا کنن ولی اگه بچه چیزی میگفت دوباره جنگ میشد، از وقتی قانون این شد که کلا با صدای بلند دعوا کردن کنسل، نصف مشکلات حل شد

لباس رو راستش نمیتونم نظر بدم شاید واقعا مناسب نبوده اما برای مو طبق تجربه‌ی خودم(۱۹ سالمه) هرچی بیش ...

۱۶ سالشه محیط ما بسته هستش شهر کوچیک 

میگه دیگه هیچ وقت باشما بیرون نمیام هرکجا برم تنهایی شما باشین حتی باشگاه که دوست داره رو هم میزارم کنار بد شکستم هرکاری بگه کردیم هرکاری وقتی مبگم یک بار نه میگیم تو هزار خواستت میگه شما منت میزارین و تهدید و پرخاشگری ها شروع میشه 

قانون باید بذارید، چه برای بچه‌ی کوچیک چه خودش که بزرگتره؛ تحت هیچ شرایطی داد نزننمتاسفانه خونه‌ی ما ...

میدونی این فکر میکنه که ما دشمنشیم 

چهل روز پیش رفتیم مشاوره همه چی رو میخواییم خل کنیم 

ولی از طرف ما فقط حل میشه از طزف دخترم نه فقط تقصیر ها بردوش ما ولی خوذش هیچ ی فقط انگار ما چشم بگیم و تمام

۱۶ سالشه محیط ما بسته هستش شهر کوچیک میگه دیگه هیچ وقت باشما بیرون نمیام هرکجا برم تنهایی شما باشین ...

سنش دقیقا سن لجبازیه، یکم باید سفت و سخت تر بگیرید حتی اگه به ازای قهر کردنش باشه، تا وقتی تو خونه‌ی شماست باید یه سری چیزارو رعایت کنه، باهاش خیلی جدی صحبت کنید که در ازای اینکه موهاش بیرون باشه نباید لباس آستین کوتاه بپوشه یا حالا یه سری کار دیگه رو نباید انجام بده 

قهرم بکنه مجبوره آشتی کنه

چون خودم این روزا رو گذروندم و بعضی سخت گیری ها بوده الان متوجهم که گاهی واقعا نیازه

قانون باید بذارید، چه برای بچه‌ی کوچیک چه خودش که بزرگتره؛ تحت هیچ شرایطی داد نزننمتاسفانه خونه‌ی ما ...

میگم قانون رو یک ساغت یادشه بعد چند ساعتش عصبی میشه و کلافه و پاچه میگیره اصلا ثبات نداره مه متاسفانه از نوجوانی هستش

میدونی این فکر میکنه که ما دشمنشیم چهل روز پیش رفتیم مشاوره همه چی رو میخواییم خل کنیم ولی از طرف ما ...

مشاوره یکبار جواب نمیده، مجدد برید، اگه رفتاراش درست نشد مشاوره رفتن رو ادامه بدید و از مشاور بخواید تایم بیشتری باهاش صحبت کنه تو این سن خیلیم به توجه نیاز داره خدای نکرده به خاطر فشار روانی که روشه تو مدرسه گیر دوستای بد نیوفته 

سنش دقیقا سن لجبازیه، یکم باید سفت و سخت تر بگیرید حتی اگه به ازای قهر کردنش باشه، تا وقتی تو خونه‌ی ...

قبول نمیکنه سخت گیری ها رو اصلا 

روانشناس رفتیم روانشناس فقط بهش هیچی نگفت فقط گفته تقصیر ماست هرسازی گفت برقصیم و چاره نداریم ولی گستاخ شده خیلی عوض مدارا شاخ وشونه میکشه برای ما یک تو نمیشه گقت بهش