2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره درس بخونم

256 بازدید | 24 پست

حجم درسام به شدت زیاده و مجبورم تا دیروقت یعنی مثلا ساعت ۱ و ۲ شب بشینم بخونم بعد بابام میاد کتابمو پرت میکنه داد و بیداد میکنه کتکم میزنه که نه تو صبح تا حالا نمیخونی این موقع یادت میفته چیکار کنمممم؟😭😭خیلی زیاده امشب باید زیاد بشینم

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر های مردم میگن بچمون درس بخونه کاره ای بشه این میاد میزنتت😑😑

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بگردمت🫠

صبر کن خوابش که برد بشین پای درست

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من بدبخت تا ۳ مدرسه‌ام بعدشم هزار تا کلاس زهرماری کدوم روزززز

خب ازر۴عصر تا شب میخونی یا نه.. ب هر حال نباید بهت گیر بدن ...اتاقت جدا نیس؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

عزیزم بیشتر مطالعتو روز انجام بده....پدرو مادرت دوست دارن شما بچها بخوابید که اونا هم به کارهای خصوصیشون برسن....وقتی شما بیداری اونا معذب میشن...کلا اعصاب مردا بهم میریزه.....خودت بعدا ازدواج میکنی میفهمی

خب ازر۴عصر تا شب میخونی یا نه.. ب هر حال نباید بهت گیر بدن ...اتاقت جدا نیس؟

چرا اتاقم جداس ولی تا صبح هزار بار میاد چکم میکنه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

عزیزم بیشتر مطالعتو روز انجام بده....پدرو مادرت دوست دارن شما بچها بخوابید که اونا هم به کارهای خصوص ...

کارهای خصوصی چیه؟مگه میخواد مواد قاچاق کنه من نباید بفهمم؟😐