2777
2789
عنوان

خیلی برام عجیبه مادراتون باهاتون قهر میکنن😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 67 پست
همین پولدار بودن پدر مادرت باعث سر بلندیت میشهمیدونی چند نفرم به خودت حسادت میکنن ،که تو خانواده پول ...

نمیتونم من تو این دنیا خودم سختی رو انتخواب میکردم بجای اینکه با رفیقام برم کافه و سه‌ر گردی و خوش گذرونی التماس بابام میکردم که بزاره برم روستا پیش بابابزرگم مثل یه دختر روستایی کار کنم بجای اینکه  برم دور سرگرمی و بازی التماس میکردم بزارن برم تو سوپر مارکت کار کتم کلا اینجوری بودم  من الان با وجود اینهایی که گفتی درسته ولی یه شعل سخت دارم پیش ما برامون تو خونواده پدریم و مادریم عادیه ولی اینجا که گفتم کلی نفرین و توهین اط طرف کاربرا شنیدم پاهام بخاطر کارم و شعبم کلا زخمین  اونوقت مادرم پاهاش صاف صاف شیشه ای  .. و همه چیزش عالی

اصن نمیدونم دست خودم نیست

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلخور و ناراحت آره ، ولی قهر یکمی بچگانه‌ست

کم تو آدم بزرگ‌ها قهر کردن ندیدم

برات عجیبه چون فرد تو جایگاه مادر قرار داره

وگرنه زن و شوهر‌ها آشناها و دوست‌ها که سن کمی هم ندارن کم باهم قهر نمیکنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کم تو آدم بزرگ‌ها قهر کردن ندیدمبرات عجیبه چون فرد تو جایگاه مادر قرار دارهوگرنه زن و شوهر‌ها آشناها ...

اره منم مادر فرزند گفتم 

وگرنه مامان بابام بعضی مواقع بحث پیش میاد کمی دلخور میشن

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

دیدم اونجا تعطیل شد گفتپ اینجا جوابتو بدم❤️

خودت میگی دست اجدادشون بوده.پس فردی ک خوشش نمیاد از اون رسم هیچ کاره بوده😐😐😐

من خودم اصفهانیم 

اصفهانم ک میدونین رسم زیاد داره

دادن جهیزیه سنگین و دیدن جهاز و....

من هیچ وقت نگفتم کاش اصفهان به دنیا نمیومدم صرفا بخاطر چنین رسمی

فقط نوبت ب خودم که رسید اون رسمو اجرا نکردم

ب همین راحتی😶

دخترهای بعد از منم نگاه به من کردن.

و گفتن چون سوگل این کارو کرد ماهم انجام نمیدیم

و ب همین رااااحتی ی رسم بیخود داره از فامیل ما جمع میشه

هرکس باید ازخودش شروع کنه

منم میگم افتخار باید ب چیزی بکنی ک خودت ب دست اوردی. ن چیزی ک هیچ دخل و تصرفی توش نداشتی 

مثلا من افتخار میکنم ک تونستم چنین رسم بدی رو حذف کنم، من افتخار میکنم ک تونستم ب شغلی ک میخوام برسم و...

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی