2777
2789
عنوان

قیافه و لباس پوشیدن دخترای

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 77 پست
بالا شهر و پاییین شهرنداره. صرفا پول داشتن نشون هویت و شخصیت نیست

خوب هرکی هویت و شخصیت رو یه جور معنا میکنه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اصلا آرایش نمی کنی؟

فقط تینت

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری میکنی افرینمن عادت دارم حتما برند باشن بهم انرژی میده اکسسوری هم دوست دارم معمولا زیاد میخر ...

من راستش هنوز اونقدر پولدار نشدم برند بپوشم چون دانشجوام هنوز

ولی تا جایی که میتونم فکر شده لباس میخرم تا به هم بیاد 

کار خوبی میکنی برند میخری

بیشتر هم برات میمونه ظاهرش هم زیباتره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

والا بابای من قبل از اینکه کارش رو از دست بده جایی کار میکرد که کلی پولدار رفت و آمد میکردن 

بابام حتی میرفت تو خونه خیلی‌ هاشون کار میکرد( تمیز کاری و این حرفا) 

همیشه هم میگفت خیلی‌ به خودشون میرسن خیلی‌ خرج های بزرگی میکنن بعضی هاشون هم ساده ان ولی اکثراً تا میبینی میفهمی این پولداره

ما هم تو فامیل چند تا پولدار داریم مثلاً یکیشون خیلی‌ مجلل میگرده ولی یکی ببینی نمیفهمی این پولداره 

یکی بود سگش بیشتر از بچه های ما سیسمونی داشت اتاق داشت برای خودش اسم سگش هم پنبه بود 

حالا اینایی که میگن با اصالت والا من نمیدونم مگه اصالت به پوله 

اصالت دیگه بر میگرده ذات آدم چه ربطی به پولدار و بی پول داره😑

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من النگو دستم دارم ولی باریک

من طلا زیاد دارم ولی معمولا ظریف میپسندم

سلیقه ایه اما ظریف شیکتره به نظرم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من النگو دستم دارم ولی باریک

دروغ چرا من یه نیم ست دارم اما بیرون و اینا نمیندازم 

مراسمی،عروسی جایی 

اونم طلاسفیده ،طلاسفید من بیشتر دوست. دارم❤️

کلا وسیله های که میخرم خیلیییی ظریف و مینیمالن

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

من راستش هنوز اونقدر پولدار نشدم برند بپوشم چون دانشجوام هنوزولی تا جایی که میتونم فکر شده لباس میخر ...

چه قشنگ فقط اون حس خوبی که وقتی لباس جدید میخری>>>>

چه قشنگ فقط اون حس خوبی که وقتی لباس جدید میخری>>>>

گشتن توی مغازه ها برای خرید لباس هم لذت بخشه 🥲 من خیلی وقتا خرید اینترنتی میکنم ولی هیچی خرید حضوری نمیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بخدا که این منم😂😂😂😂😂

اون اصلا با یه نفر نبود که همش عوضشون میکرد😬😂

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ببین میدونی به خودمون میرسیم اما اینکه بخوایم چیزیو بکنیم تو چشم بقیه طلا بندازیم دوکیلو ژل بزنیم. و ...

دیگه هیچکس دو کیلو طلا نمیندازه عزیزم حتی کسایی که جواهر فروشی دارن یه نیم ست ظریف جواهر. دارن 

ژل هم که دیگه همه میزنن ربطی به پولدار و فقیر نداره 😅😅مطمعن باش ژل زدن دیگه اینقد عادیه که به چشم کسی نمیاد 

الان دیگه ماشین چند میلیاردی ویلای چند هزار متری 

مسافرت‌های خارجی لاکچری 

لباس و کیف و کفش و وسایل برند نشونه ی پولداریه