2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کلی چله گرفتیو دعاخوندی ولی حاجت روانشدی

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

دعای معراج فوووووووووووووق العادس من هرچی بگم کم گفتم

دوماه نذر کردم هر روز ۱ یا ۲ بار میخوندم چیزی که امکانش ۰ در ۱۹۹۹۰۹۹۹۹ بود رو به دست اوردم

دو نوع داره اونی که کوتاه تره رو میگم نه اون طولانیه

بزن گوگل میاد

ایمانتو ب خدا قوی کن فقط وجود خدارو باور کن و حس کن همه چیز درست میشه بهت قول میدم

باور کن تا هرشب باهاش حرف میزنم التماسش میکنم ولی بهم نتیجه نمیده انگار صدامو نمیشنوه

ترک گناه

رفتن ب پابوس امام رضا

شروع ب نمازخوندن

سجده کردن تو برف بارون

دردودل کردن بااما

باعث شد من معجزه ببینم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

اگ کلی چله گرفتیو دعاخوندی ولی حاجت روانشدیبدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفت ...

کلش تو یک شب باید انجام بشه یا مثلا هر شب صد تا هم میشه انجام داد تا تموم بشه؟