2777
2789

دلم میخاد کارامو اما نمتونم انگار همش خستم چیکار کنم چی تجویز میکنین بخورم تا شاد باشمو کار کنم و فکروخیال نکنم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

ما مگه دکتریم که چیزی تجویز کنیم؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمخونی نداری؟

یا تبرویید؟

اگه نه احتمالا ضعف طحال داری

میخای عکس زبان برام بفرست رایگان زبانشناسی میکنم برات و میفهمم مشکلت چیه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

کمخونی نداری؟یا تبرویید؟اگه نه احتمالا ضعف طحال داریمیخای عکس زبان برام بفرست رایگان زبانشناسی میکنم ...

عکس زبان چیه باز

ن کم خونی ندارم بی عصابو بیحوصلم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

عکس زبان چیه بازن کم خونی ندارم بی عصابو بیحوصلم

زبانشناسی نشنیدی

در علم زبانشناسی هر مشکلی توی بدن اتفاق بیفته، تغییراتش روی زبان ایجاد میشه و از روی این تغییرات میشه فهمید ریشه و علت مشکلاتت چیه

خواستی امضا رو بخون شرایطش رو برات میفرستم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

منم  هرسال بدتر میشم و اینجوری شدم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزم سعی کن بیکار نمونی خودتو با چیزی مشغول کنی 

گاهی موسیقی گوش کن 

افکار منفی رو از خودت دور کن

به آینده زیاد فکر نکن ودر حال زندگی کن 

کتاب مطالعه کن

گاهی پیاده روی کن 

برای اینکه از عهده این کارها بر بیای یه برنامه روزانه 

بپین وخودتو موظف کن  تا انجامش بدی 

اگه هم تونستی تو کلاسای یو گا شرکت کن