2777
2789
عنوان

تهروني ها بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ارامش ندارم باورت نميشه يه شب تا صبح نشستم تو كوچه از ترس

ما امیرآباد هستیم طبقه پنجم نوساز. سوسک ندیدم تا حالا چون فوبیا دارم هر سال میگم سم‌پاش بیاد

مامانم اینا پیروزی هستن یه سوسکای درشت‌هیکل دارن وای من میمیرم میبینم

به خاطر سوسک خونه عوض میکنی؟ خونه به فاضلاب وصل باشه سوسک کم میشه

اخه وقتي زياد باشه اره هرسري در حموم يا دستشويي و ميخوام وا كنم بايد قبلش انا انزلنا بخونم كه چيزي نباشه 🫠😂اصلا ترس خيلي بدي دارم 

ما امیرآباد هستیم طبقه پنجم نوساز. سوسک ندیدم تا حالا چون فوبیا دارم هر سال میگم سم‌پاش بیادمامانم ا ...

سم مايع استفاده ميكنن؟من از مدلاي پودري استفاده ميكنم كه باعث نميشه دور شن ولي اگه رد شه از روش ميميره 

سم‌پاش از بیرون میاد اکثرا مایع میزننالبته خودم به پودری حساسیت دارم

يبار اومدم مايع خودم ريختن توي دست شويي وايييي شب انگار حمله كردن اين مايع ها بدتر باعث ميشه بيرون بزنن فك كنم 

پشت ماشین لباسشویی، اونجایی که لوله ازش رفته بیرون. از اونجا میاد دورش رو با مشما و چسب کیپ کن دیگه ...

اوايل كه اومدم اصلااا نداشت اون سالاي اول كلا يدونه از ريزا ديدم اصلا بزرگ نداشتم الان حدودا يك سالي ميشه زياد شده نميذونم چرا 

اوايل كه اومدم اصلااا نداشت اون سالاي اول كلا يدونه از ريزا ديدم اصلا بزرگ نداشتم الان حدودا يك سالي ...

حالا تو اونجا رو کیپ کن. پشت ماشین ظرفشویی رو هم همینطور. ضرر نداره

اخه اونجا اصلا نميشه زندگي كرد كه

چرانمیشه ؟کلی ازتهران مهاجرت کردندرفتن آنجا..امازاده داوود اطرافش کلی منطقه ی خوش اب وهواست ..حتی بانک وفروشگاه بزرگ ..درمانگاه شبانه روزی دارند..