خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یک ۱۸ ساله که خب پیرم در اورد تا تموم شد یک ۱۲ که داره وارد بلوغ میشه
آلان آروم شده؟ اذیتشون تا کی بوده؟
من يه پسر دارم امسال ٢٠سال ميره هنوز نرفته دوست يه دو تا داره خير سرش دانشگاه ميره مياد كتاب ها رو ميندازه يه گوشه كار نميكنه همش خونست با اين موبايل پدر من در اورد همش سرش تو گوشي خدا يه راه نجات برام بزاره بخدا كن مونده خودم بكشم راحت شم يه ترم مشروط شده يه ترم هم دو تا درس افتاده يعني أصلا حرف گوش نميده صبح ليدار ميشه ناشب اين لامصب دستش خدايا كمكم كن
پس خواهرم..۱۵ سالشه درس خون هست معدل هاش از ۱۹ونیم پایین نیست..یکم پرخاشگره و دوست داره بیشتر به حرف اون باشه..موبایل هم ۴سالی میشه داره ولی فقط تابستونا حق استفاده داره و دوران مدرسه جمعه ها..در کل خوب دارن کنترلش میکنن و باباش باهاهاش پایه هست و مث رفیقن
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی