2777
2789

چندساله هست 

دختر یا پسر 

درس می‌خونند یانه

چقدر حرف گوش میدن 

گوشیو چطور استفاده می‌کنند 

چقدر تو کنترل شما هستند

چه چالش‌ها یی براتون اذیت کنندست باهاش

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

وضعیت درسی شون چطوره؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده های همسرم

یکیشون دختر ۱۵،سالس یکیشون پسره ۱۹ سالس

پسره رو نمیدونم.اما دختره فقط حرف منو گوش میده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

رشته تحصیلی‌شون چیه؟ 

راضی هستند؟ 

دخترم ۱۲ سال

درس خونه

حرف گوش کنه

گوشیو تا تذکر ندم زمین نمیزارن

تا الان باهاش مشکل نداشتم 

تا ببینم بعدا چی میشه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

یک ۱۸ ساله که خب پیرم در اورد تا تموم شد یک ۱۲ که داره وارد بلوغ میشه

آلان آروم ‌شده؟ اذیتشون تا کی بوده؟ 

من يه پسر دارم امسال ٢٠سال ميره هنوز نرفته دوست يه دو تا داره خير سرش دانشگاه ميره مياد كتاب ها رو ميندازه يه گوشه كار نميكنه همش خونست با اين موبايل پدر من در اورد همش سرش تو گوشي خدا يه راه نجات برام بزاره بخدا كن مونده خودم بكشم راحت شم يه ترم مشروط شده يه ترم هم دو تا درس افتاده يعني أصلا حرف گوش نميده صبح ليدار ميشه ناشب اين لامصب دستش خدايا كمكم كن

خاهرزاده ام ۱۵ سالشه میره ۱۶ پسره 

کلا زندگیش بر پایه ی هدفشه...) کلا مخالف همه ی هم سن سالاش( 

فک گنم ی تاپیک هم راجبش زدم البته هدفش فقط درسی نیس ک بگم فقط بچه درسخونه

بدون اونکه ب ی جایی رسیده ب خیلی چیزا ن گفته...

پس خواهرم..۱۵ سالشه درس خون هست معدل هاش از ۱۹ونیم پایین نیست..یکم پرخاشگره و دوست داره بیشتر به حرف اون باشه..موبایل هم ۴سالی میشه داره ولی فقط تابستونا حق استفاده داره و دوران مدرسه جمعه ها..در کل خوب دارن کنترلش میکنن و باباش باهاهاش پایه هست و مث رفیقن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

آلان آروم ‌شده؟ اذیتشون تا کی بوده؟

هر دو دخترن 

باید باهاشون دوست باشی 

اذیت که دارند درس هم خب تا انجا که تونستم ساپورت کردن 

دختر بزرگم  هنوزم لگد میزنه گاهی اما کلا باید دوست باشی و درک کنی 

گاهی روانکاو گرفتم وقتی که دیگه نتونستم کمک کنم 

کوچیکه تازه شروع کرده لگد انداختن تا انجا که بشه و خطرناک نباشه کاری ندارم 

میگم تو این سن بیشتر با دوستاشون میخوان باشن برای همین مهمه اطرافیانشون کی بچینی من اکثر دوستاش خانواده هاشون میشناختم تا انجا که می‌شد همراهی میکردم 

در کل سخته اما سخترش نکن 

فعلا امضا ندارم

من خودم نوجوونم 🤧

ببین تو کارای خونه زیاد کمک نمیکنم البته مریضم

با بابامم سر لباس و بیرون همیشه درگیرم 

این دوتا چالش های مامان و بابام بود

درسم پدرم نمیزاره بخونم تو خونه هم زندونیم کردن 

فک کنم من بچه خیلی خوبی ام 

کاش مثل بقیه نوجوون ها بودمممم 

دو تا دختر ۱۶ ساله خیلی درس میخونن به اندازه هم گوشی دستشونه 

یه پسر ۱۶ ساله کم میبینمش ولی همیشه سرش تو گوشیه نمیدونم کلا همینه یا تو جمع ما این طوریه راجع به درسش هم نمیدونم خوبه یا بد احتمالا متوسط باشه

و یه دختر ۱۷ ساله که درسش خوب نیست ولی علاقش درس نیست یه مهارت دیگست سرش هم زیاد تو گوشیه