2777
2789

اونم ماهی یکبار دوهفته یبار حرف میزنیم 

همین 

اصلا ینی خوشم میاد دم ب دقیقه ی خاهری پیدا میکنن😂

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید معیار خاصی نداشته باشی و با همه همکلام بشی

هرکی از راه رسید بگی سلام خوبی😂

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

من تو خبابون را میرم با ملت دوس میشم😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اره منم دوست دارم اینطوری باشم ولی نیستم دوست صمیمی ندارم دلم ب خواهرم خوش بود ک اونم...بستگی ب حالش ...

دقیقا منم بستگی ب حال خاله کوچیکم داره 

اصن دوستی هم اگرررر باشه حرفی ندارم بزا گفتن😂😂😂😂

منم باز تو یدونه داری من همونم ندارم😂

قبلا خیلییییی داشتم ولی انقد ضربه خوردم ک کات فقط

مثلا چی

چی نداره میگم هیچی اصلا معیاری نداشته باشی. 

مثلا تو صف نونوایی با خانمی که داره دعوا میکنه گرم بگیری. تو باشگاه، مطب، مترو و... با هرکسی از هر قشری به زبون خودش صحبت کنی. کم کم همینا با آدمهای بیشتری آشنات میکنن و کلی گروه دوستی مختلف داری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا منم بستگی ب حال خاله کوچیکم داره اصن دوستی هم اگرررر باشه حرفی ندارم بزا گفتن😂😂😂😂

خیلی بده من انقد حس بدی میگیرم میگم یعنی منو تفریحی میخواد درصورتی ک من کسیو واقعا دوست داشته باشم تو هر حالتم باهاش خوبم

خیلی بده من انقد حس بدی میگیرم میگم یعنی منو تفریحی میخواد درصورتی ک من کسیو واقعا دوست داشته باشم ت ...

باهاش کات کن😅