2777
2789
عنوان

خانومای باردار شما برای کارای خونه کمکی دارید 🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 96 پست
نه والا همه کارا رو خودم میکنم شوهرمم از سر کار میاد انقد خسته‌س نشسته خوابش می‌بره دلم نمیاد بهش کا ...

من یه پسرم دارم ک خیلی شیطونه من هروز باید جارو بکشم خونه رو و روزی چندبار جارو شارژی میکشم وگرنه اینقد کثیف میش انگار یه هفتس تمیز نکردم 

الان دو‌روز حالم خوب نبوده خونمو ببینی وحشت میکنی 

نمیتونم پاااااااشممممم نمی‌دونم چرا نفسم میگیره یه خورده کار می‌کنم زیر دلمم درد میگیره و‌کمرم

ببین استارتریه راهنمایی میکنم ازقانون پنج دقیقه استفاده کن 

مثلا بگو پنج دقیه میرم لباسارو تامیکنم بعدبیا بشین بعد پنج دقیقه برو ظرف بشور پنج دقیقه دسشویی روبشور اینجوری همه کارات انجام میشه وخودتم خسته نمیشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه رفتم تو هفت ماه ماهی یبار مامانم میاد تمیزمیکنه اما تا خودم تمیز نکنم خیالم راحت نمیشه 😑

دستش درد نکنه جوونه مادرت؟

من مامانم میگ هرموقع کمک خاستی بگو ولی من دلم نمیاد پنجاهوپنج سالشه ولی اصلا سنش ب کنار دوس ندارم مامانم خونه من کار کنه 

من یه پسرم دارم ک خیلی شیطونه من هروز باید جارو بکشم خونه رو و روزی چندبار جارو شارژی میکشم وگرنه ای ...

دیگه این چند وقته رو زیاد حساس نباش رو تمیزی خونه تا ایشالا زایمان کنی 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من تازه رفتم تو هفت ماه ماهی یبار مامانم میاد تمیزمیکنه اما تا خودم تمیز نکنم خیالم راحت نمیشه 😑

بعد ماهی یه بار ک تمیز میکنی این یک ماه کاری نمیکنی کارای روزانه مث جارو ظرف اینا

من الان ۵هفتم استراحت مطلقم بخاطر لکه بینی مادرشوهرمو خواهرشوهرم اومدن همه کارارو انجام میدن بنده ها ...

الهی نینی بسلامتی دنیا بیاد عزیزم 

خیر ببینن چ خانواده خوبی هستن ❤️

من تازه فهمیدم باردارم دوتاهم بچه دارم باید هرطورشده بلندشم براشون یه چیزی درست کنم گرسنه نمونن،ویار ...

وای چ‌سخت 

منم تا پنج ماه ویار داشتم اصلا نمیتونستم تکون بخورم کارای خونمم شوهرم می‌کرد 

منم یه پسر دارم اصلا نمیتونم ب طفلی بچم برسم غذاهم کم پیش میاد درست کنم بیشتر بیرون 

تحرک داشته باشی هم زایمان راحت میشه هم بعدش سختت نمیشه، من استراحت مطلق بودم همسرم و مامانم کارها رو ...

اره من خیلی تنبل شدم دست خودم نیس نمی‌دونم چ مرگمه

من شش ماه تموم کردم خونه زندگی منفجر شده گازم رو ببینی سکته می کنی هیچ کس نیست کمک کنه 😮‍💨شما چند ...

باورت میش من هروز باید تمیز کنم وگرنه افتضاح میش الان دو روزه تمیز نکردم یه وضعیه ببینی 

من۲۶هفتم عزیزم

الهی نینی بسلامتی دنیا بیاد عزیزم خیر ببینن چ خانواده خوبی هستن ❤️

دورت بگردم عزیزدلم انشالله نی نی گل شماهم بسلامت بدنیا بیاد فداتشم😍

آره واقعا خدا خیرشون بده خیلی زحمت میکشن

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

وای چ‌سخت منم تا پنج ماه ویار داشتم اصلا نمیتونستم تکون بخورم کارای خونمم شوهرم می‌کرد منم یه پسر دا ...

اره سخته ولی چاره چیه اجرمن بیشتره انگار

دوست ندارم بقیه جورمنوبکشن 

فقط خداکنه خارج رحمی نباشه 

دعاکن دوستم

منم اوله ماه هفت هستممگه کاره خونت چیاست؟در حد یه آشپزی و یه تمیزکاریه سطحی روزانست دیگه،خیلی حساس ن ...

آشپزی ک برام خیلی سخت شده درین حد تنبل شدم 

روزانه باید جارو بکشم ظرف بشورم گازو اینا گردگیری 

لباسم یه روز درمیون میشورم