2777
2789

من گاهی خیلی دلم میخاد یکی باشه کمکم کنه ولی هیچکس کمکم نیس فقط هرزگاهی شوهرم کمک میکنه اونم مگ اینک مریض باشم دلش بسوزه 

خیلی کسل و تنبلو سنگین شدم تو ماه هفتم 

عزیزم ب سلامتی ..اگ خدایی نکرده استراحت مطلق نیستی خودت یواش یواش کارتو بکن چرا بخوای کمکی بگیری بشه خرج اضافه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتم فقط کارگر

دوبار اومدن خونمو تمیز کردن

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

نه والا همه کارا رو خودم میکنم شوهرمم از سر کار میاد انقد خسته‌س نشسته خوابش می‌بره دلم نمیاد بهش کاری بگم شاید دو سه هفته یه بار مامانم بیاد پله هارو جارو کنه اونم بیشتر وقتا نمی‌ذارم تا بیاد خونمون خودم جارو میکنم آخه اونم زانوش درد میکنه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من الان ۵هفتم استراحت مطلقم بخاطر لکه بینی مادرشوهرمو خواهرشوهرم اومدن همه کارارو انجام میدن بنده های خدا خواهرشوهرمم از راه دور اومده یک هفته ای میمونه ،اصلا نمیزارن تکون بخورم

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

عزیزم ب سلامتی ..اگ خدایی نکرده استراحت مطلق نیستی خودت یواش یواش کارتو بکن چرا بخوای کمکی بگیری بشه ...

نه ولی عضلات شکمم ضعیفه تا به خورده بیشتر کار می‌کنم بچم میاد پایین دیگ خیلی دردو اذیت داره 

کمکی غریبه ک نه چون خجالت میکشم طرف میگ چ تنبله😬

ولی خب مثلا خواهر اینا منظورم بود

تحرک داشته باشی هم زایمان راحت میشه هم بعدش سختت نمیشه، من استراحت مطلق بودم همسرم و مامانم کارها رو انجام میدادن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه ولی عضلات شکمم ضعیفه تا به خورده بیشتر کار می‌کنم بچم میاد پایین دیگ خیلی دردو اذیت داره کمکی غری ...

خب از خواهرت بخواه ک بیاد مگ چی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

منم عید یهدنفرو آوردم کارامو کرد ولی اصلا ب دلم ننشست با اینک آشنا بود ولی خیلی کثیف کار می‌کرد

منم اوله ماه هفت هستم

مگه کاره خونت چیاست؟

در حد یه آشپزی و یه تمیزکاریه سطحی روزانست دیگه،خیلی حساس نشو که حتما همه جارو برق بندازی

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷