2777
2789
عنوان

دوستان بگین کارم درسته یانه

91 بازدید | 12 پست

من از روز شنبه با اکیپ دانشگام قهر کردم کلا خیلی کلاس میزاشتنو پولدار بودن من مثل اونا نبودم کادو های گرون میخواستن اگه ادمه میدادم سال دیگه صدبرابر باید خرج میکردم پول کادو کیک بعد موقعه دانشگاه بهشون گفتم منتطر بمونید برم سرویس بیام بعد دیدم رفتن منتظرم نموندن دیگه قطع ارتباط کردم امروز نگاهاشون اذیتم میکردم ولی با ددیت جدیدم رفتم روبه روشون نشستمممم کارم درسته؟

کار درستی کردی که ازشون کشیدی بیرون.‌به خودت احترام گذاشتی.‌دوستای دانشگاه هیچوقت به دردت نمیخورن.  دیگه چه برسه بدم باشن 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی کردی که ازشون کشیدی بیرون.‌به خودت احترام گذاشتی.‌دوستای دانشگاه هیچوقت به دردت نمیخورن. ...

اره کلی باید خرجشون میکردی کادو میخردی اصلا حوصله اینکارارو ندارم باید باهم سطح خودم دوست بشم😔

کار خوبی کردین 

نباید آدم تو دوستی توقع آن چنانی داشته باشه 

دوستی اونه که درک کنه آدم دوستشو 

تولد و کادو.... فقط بربی شاد بودن دل 

دیگه نه اینکه به چشم و همچشمی برسه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

اره کلی باید خرجشون میکردی کادو میخردی اصلا حوصله اینکارارو ندارم باید باهم سطح خودم دوست بشم😔

ما ترم اول بودیم قرار شد پول بذاریم رو هم برای یکی از بچه ها کادو تولد بخریم....خلاصه کادو رو که خریدن صبر نکردن روزی کادو رو بدن که منم باشم! با اینکه همه به یک اندازه برای اون کادو پول داده بودیم ولی شعورشون‌ نرسید صبر کنن منم باشم. حالا بماند که برای اونیکه که کادو خریدیم خودش حتی به تولد ما تبریکم نگفت! همون ترم همشونو گذاشتم کنار فقط با یکیشون موندم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

کار خوبی کردین نباید آدم تو دوستی توقع آن چنانی داشته باشه دوستی اونه که درک کنه آدم دوستشو تولد و ک ...

اره خیلی بدم میاد کادو بدن باز همونو پس بگیرن نفرس ۳۵۰ باید پول کادو میدادیم با کیک بدم میاد کلاس میزارن  من کلا ادمیم  خوشم نمیاد ازاین هم چشمی ها راحت شدمممم باورت میشه از گروهشون لف دادم دیگه خودشون فهمیدن

ما ترم اول بودیم قرار شد پول بذاریم رو هم برای یکی از بچه ها کادو تولد بخریم....خلاصه کادو رو که خری ...

خوب کاری کردی اکیپ خرج داره واقعا با یکی دوست شو تماممم من ترم دو کلاسم ازشون جدا افتاد اونیم که بامن بود رفت با اونالا اینکه قول داده بود باهم باشیم گذاشتمش کنار خیلی ناراحت شدم

اره خیلی بدم میاد کادو بدن باز همونو پس بگیرن نفرس ۳۵۰ باید پول کادو میدادیم با کیک بدم میاد کلاس می ...

چه قانون هم میذاشتن 

والا کادو یه شاخه گل هم آدم خوشحال میکنه 

دیگه مبلغ تعیین کردن کار چیپ و بیخودیه 

خوب کردی گل

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خوب کاری کردی اکیپ خرج داره واقعا با یکی دوست شو تماممم من ترم دو کلاسم ازشون جدا افتاد اونیم که بام ...

فقط تو دانشگاه با همه در حد سلام و الیک. آنقدر تو این دانشگاه من دخترای سمی و احمق و بیشعور دیدم که اصلا بهش فکر میکنم مغزم درد میگیره.

چه قانون هم میذاشتن والا کادو یه شاخه گل هم آدم خوشحال میکنه دیگه مبلغ تعیین کردن کار چیپ و بیخودیه ...

شاخه گل نه بابا رفته بودن واسه طرف یک عالمه لوازم ارایش گرفته بودن نزدیگ ۶۰۰ تومن😑😂

فقط تو دانشگاه با همه در حد سلام و الیک. آنقدر تو این دانشگاه من دخترای سمی و احمق و بیشعور دیدم که ...

اره صمیمی نباید بشی همشون فقط یک مدت  خوبن خیلی توقعاتشون بالاست به خدا