2821
2789
عنوان

بحث ایندمه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
اره واقعا….پناه برخدا…

تو رو خدا حرفامو جدی بگیر 

بزار کسایی که از دستت دادن مث سگ پشیمون شن 

بزار به همه نشون بدی کی هستی

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

تو رو خدا حرفامو جدی بگیر بزار کسایی که از دستت دادن مث سگ پشیمون شن بزار به همه نشون بدی کی هستی

گریم گرفت😭

توروخدا برام دعا کن

چقد عین عزیزترینای زندگیم باهام حرف زدی😭

خیلی دلم شکسته خیلی زیاد 

دورت بگردم ک اینو بهم گفتی😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریم گرفت😭توروخدا برام دعا کنچقد عین عزیزترینای زندگیم باهام حرف زدی😭خیلی دلم شکسته خیلی زیاد دورت ...

عزیز دلم فقط اینو یادت نره که آیندت دست خودته میتونی تغییرش بدی یا بزاری همینجوری بمونه 

منتظر میمونم تا خبر قبولیتو بهم بدی

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

سلام نگار جان خوبی عزیزم منو یادت میاد توی تلگرام باهم حرف میزدیم چند روزی پارسال باهم خوندیم 🥺🥺

سلام عزیز دلم اره یادمه🥲

خوبی؟

چیکار‌میکنی؟

من ک خودت بهتر میدونی زندگیم از هم‌ پاشیده فقط راه درس‌خوندن مونده برام باید بخونم🥺

سلام عزیز دلم اره یادمه🥲خوبی؟چیکار‌میکنی؟من ک خودت بهتر میدونی زندگیم از هم‌ پاشیده فقط راه درس‌خون ...

قربونت برم 

کنکور قبول نشدم انتخاب رشته کردم میرم دانشگاه میدونی آدم کنکور نبودم نگار جانم نمیدونم چی بگم اول به اسم کاربریت نگاه نکردم بعدش دیدم تویی شوکه شدم میدونم خیلی خیلی سخته ولی هر چی که پیش اومده رو رهاش کن اینجوری که میگی دلت توی رشته تجربیه از همین الان شروع کن من نگار رو یه دختر قوی میشناسم تو میتونی قشنگم مطمئنم بخوای میشه از همین الان برنامه ریزی کن شروع کن به خوندن اولش سختت هست ولی بعد یه مدت درس خوندن حال تو خوب میکنه 

:)
قربونت برم کنکور قبول نشدم انتخاب رشته کردم میرم دانشگاه میدونی آدم کنکور نبودم نگار جانم نمیدونم چی ...

الهی دورت‌بگردم‌انشالله موفق باشی

مطمعن باش هرکسی راه موفقیتش فرق میکنه مطمعن باش توی رشته ای‌ک میخای بخونی نهایت تلاشتو بکن و قطعا بعدا فرصت شغلی و استخدامی زیادی برات هست ک بخونی

ممنون عزیز دلم انشالله میخونم

خیلی برام دعا کن

خیلی تو زندگیم سختی کشیدم

ی بار باید‌حقمو‌بگیرم

خیلی زجر کشیدم

دعام کن😔

ب حسابداری علاقه ندارمرشته روانشناسی چطوره ب نظرت؟خیلی ب رشته های تجربی علاقه هم دارم🥲

راستش اطلاعی ندارم از روانشناسی 

منم خودم دانشجوی یکی از پیراپزشکی ها هستم 

رشته های علوم تجربی ب ویژگی که دارند اینه که شغل داری و دستت تو مهاجرت بازه

*فالسی فارو پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند،منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود.

راستش اطلاعی ندارم از روانشناسی منم خودم دانشجوی یکی از پیراپزشکی ها هستم رشته های علوم تجربی ب ویژگ ...

ازه دقیقا

حقیقتش تصمیم گرفتم درس بخونم

شما برای کنکور روزی چن ساعت خوندین؟

و اینکه ب من چ توصیه ای دارین

الهی دورت‌بگردم‌انشالله موفق باشیمطمعن باش هرکسی راه موفقیتش فرق میکنه مطمعن باش توی رشته ای‌ک میخای ...

خدانکنه نگار مهربونم

برات دعا میکنم عزیزم هر چی که به صلاحت هست و دوست داری پیش بیاد عزیزم 

انشالله سال دیگه بیایی و بگی حقمو گرفتم و قبول شدم 🥲

:)