2777
2789

شوهرم با برادرش قهره.سر ارثیه هم داستان دارن سالهاست.پریشب برادرشوهرمو دیدم تو ماشین بودیم یه لحظه منو دید فهمید ما هستیم منم سرمو تکون دادم سلام کنم روشو کرد اونور.حالا یا دیده یا ندیده.حرف افتاد ب خواهرشوهر کوچیکم گفتم آره فلانی رو بعد یه سال دیدم دلمم براش تنگ شده بود سرمو تکون دادم سلام بدم روشو برگردوند شایدم ندید.این خانومم رفته گذاشته کف دست خواهرشوهر بزرگه.اونم پیام داده تو گروه داستان چیه بخاطر این مساله رفتم خونه برادرم.گفتم فلانی رو دیدی سلام نکردی گفت نه ب روح پدرم گفتم خب حالا نمیخاد بخاطر یه جواب سلام روح پدرمو قسم بخوری

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت بخاطر جواب سلام ندادن ب تو ،ما ب مشکل خوردبم سر ارثیه🙁در صورتی ک سالهاست مشکل دارن

همیشه همه کاسه کوزه ها سر عروس میشکنن

بیکار بودی ب درک تو هم روت میکردی اونور 

عارت بشه... نباید چیزی میگفتی ..من بودم نمیگفتم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

پارسال با جاریم پشت سر همین عتیقه پیام دادم برداشت گذاشت کف دست این.کاملا هم حق داشتم .حالا زبونش درازه .برگشته گفته بعضیا ر. عسل کردم دهنشون گاز گرفتن.منم دیدم خیلی حرف میزنه گفتم مگه سگم گاز بگیرم؟؟؟همین حرفم برخورد بهش گف داری ب من توهین میکنی

همیشه همه کاسه کوزه ها سر عروس میشکننبیکار بودی ب درک تو هم روت میکردی اونور عارت بشه... نباید چیزی ...

حالا برادرشوهرت شاید واقعا ب عمد اینکار کرده ک تو ناراحت بشی و همین اتفاق بیافته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

همیشه همه کاسه کوزه ها سر عروس میشکننبیکار بودی ب درک تو هم روت میکردی اونور عارت بشه... نباید چیزی ...

من با کوچیکه صمیمیم خیر سرم.نمیدونستم میره میگه

واقعا درست میگی.حرف خوب بگی کار خوب کنی میگن پسرمون نمیگم عروس یاد داده کافیه سر یه چیزی شوهر به خانوادش اعتراض کنه میگن عروس یاد داده.خودم از اون هفته پنج شنبه دارم حرص میخورم سر این قضیه

چه فت فاتی حوصله داری اینقدر دنبال حاشیه آیی سلام نکرد که نکرد هی نمیگفتی

خب گفتم ک گفتم حتما باید داستان درست کنن؟؟؟شوهرمم دید اون قبل من گفته بود

اره بد بخت عروسا

نصیحت: خانواده شوهر از مادر شوهر تا بچه خواهر شوهر و برادر شوهر و جاری؛ ی تک اکسیژن میخواستن برا زنده موندن نه به کسی بگو بیاد کمک نه خودت بده نه سمتشان برو...

خودتم ی تک اکسیژن تو دستشون بود بمیر ولی نرو سمتشوننن

اینو منی میگم که جججججحان و خون و مال و عشق دادم در این راه 

حالا برادرشوهرت شاید واقعا ب عمد اینکار کرده ک تو ناراحت بشی و همین اتفاق بیافته

اتفاقا بعد یکسال پیام دادم بهش.دلمم خیلی پر بود ازش.گفتم چرا تو زنت آبروی منو بردید پیامامو پخش کردید؟؟جوابی نداشت بده

خودت دنبال حاشیه ای ..چرا وقتی شوهرت قهره تو باید سلام کنی؟ سلام کردی چرا رفتی گفتی؟

من دنبال حاشیه نیستم.شوهرم قهر باشه ب من چه؟؟؟من با مادرم قهر کنم ب شوهرم چه ؟نباید سلام بده؟؟چقد عجیبید شماها.گفتم ک گفتم واس دو ب هم زنی مگه گفتم؟؟؟گفتم سلام کردم روشو کرد اونور شاید ندید.چه حرفا میزنید.چون من گفتم اونم باید ده تا بزاره روش پخش کنه؟؟؟