2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب آزمایشات سقط مکرر 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

سرچ کنید سقط مکرر نی نی سایت

کاربر پسرگل۸۹ پرسیده 👇🏻

سلام دوستان من هم سه بار سقط داشتم یه بار تو ۲۷ هفتگی که مرده بود تو شکمم یه بار ۹ هفته قلبش وایستاد یه بار هم که تا ۷ هفته رشد کرد من چون اونوره هستم باید مدام دارو بگیرم و چون دوبار آنا مثبت شدم و تی پی او هم بالاس میخواستم اگه تجربه دارید کمکم کنید

انوکساپارین زدم ولی رشد نکرد پیش تهرانی نژاد میرم چند وقت هست میخوام پیش عارفی یا رزاقی وقت بگیرم ولی مطبشون جواب نمیده شما خبر دارین چطوری باید وقت گرفت

کاربر پارسا۱۴۰۰ راهنماییش کرده 👇🏻

متن تاپیکت و خوندم تمام خاطرات تلخم مرور شد من چهار بار سقط داشتم سقطایی که مقصرش پیگیر نکردن خودم شد مشکل ایمنی انعقادی داشتم آ ان آ مثبت .ویروس تو بدنم بود .توکسو مثبت.هربار باردار شدم ذوق کردم که اینبار میمونه چقدر احمق بودم .الان ابن سینا تحت درمانم

عزیزم من سه ماه تمام زنگ زدم مطب عارفی هروز منشی گفت اسفند نوبت میدم‌ منم دیدم دیر داره میشه رفتم ابن سینا تمام ازمایشای تخصصی عکس رنگی سونو همه چی رو دادم دکتر عارفی هم ابن سینا هستش من پیشش میرم.رزاقی دیگه ایران نمیاد من سفت و سخت پیگیرش بودم فهمیدم برای همیشه رفته

خوشگلم زنگ بزن ابن سینا داخلی 526 بگو یه نوبت از عارفی میخام برای سلول درمانی .نگو واس سقط میپیچوننت .بعد بهت نوبت میده روزای شنبه دوشنبه چهارشنبه ها صبح هستش .پاسخگوهاشون همش میپیچونن واس عارفی رو

من و سه تا از دوستام پیش عارفی تو ابن سینا ویزیت شدیم .کسی اونجا نیست بگه راست گفتی یا دروغ .سر وقتت که نوبت گرفتی برو .بشین تا دکتر بیاد اومد میری تو چنتا مامای دیگه هم هستن پیشش مشکلتو‌بگو همین .منم همینجوری رفتم .یکم ناز دارن اخه

حتما بهت میگم .ببین شما اول اسفند زنگ بزن مطبش نوبت بگیر واس بعد عید .که تو ابن سینا معطل نشی .من مجبوری دارم میرم ابن سینا میخام اسفند بشه نوبت بگیرم

من بهمن ماه میرم ابن سینا جواب ازمایشامو ببرم .من انقدر به مطبش زنگ زدم هی منشی گفت اسفند بزنگ روزای یکشنبه دوشنبه سه شنبه هستن از ده صبح جواب میدن منشی ها .شمارشم تو سرچ کنی میاد

من سر سقطام هرچی ازمایش داده بودم و بردم از قبل .مثلا ازمایش ژنتیک و کاریوتایپ و کوروموزم داده بودیم قبول کردن .بقیه رو گفتن سه ماه بعد سقطت بده وجواباشو گرفتی بیار بگیم مشکل کجاست.واس من دوتا سونوی داخلی نوشتن.یه عکس رنگی .پاپ اسمیر .ازمایش ایمنی انعقادی .تمام ویروس ها.ازمایشات روتین دوهفته دیگه با جواب باید برم .توام برو ابن سینا همه رو مینویسن برات مشکلتو میفهمی .

ادامه پست بعدی ....

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

ادامه ی پست قبلی ...

تجربه ی یه کاربر دیگه 👇🏻

بعد از سقط مکررهام بعدش دیگه کلی تحقیق کردم نی نی سایت راجب سقط و درمان سرچ کردم متوجه شدم دکتر سهیلا عارفی خوبه و همینطور راجب درمان هم اطلاعاتم رو بیشتر کردم و همینطور بعد از خوندن این تاپیک  👆🏻

پارسال برج ۸ زنگ زدم مطب سهیلا عارفی منشی هر بار می گفت بار اولی هستی که میخوای بیای منم می گفتم آره اونم گفت سال بعد زنگ بزن آخر اسفند زنگ زدم برای سال بعد وقت بگیرم گفت سال دیگه فروردین زنگ بزن گفتم چندم گفت آخرای فرودین ، آخرای فرودین زنگ زدم گفت تا خرداد وقتا پره منم یه چیزهایی گفتم ولی چه فایده نشد

پارسال هم ابن سینا زنگ زدم وقت بگیرم گفت بار اول انتخابی نیست اول میای پیش دکترت بعدش اگه خودت خواستی دکترتو انتخاب میکنی

بیمارستان هم زنگ زدم گفتن اونجا وقت نمیدن

تا اینکه دیروز نی نی سایت راجب وقت سرچ کردم تاپیکا اومد بالا یکی از سایت هارو خوندم خدا خیرش بده با ترفند اون خانوم تونستم

زنگ زدم گفتم نوبت می خواستم از دکتر عارفی برای سلول درمانی یه سوالاتی پرسید راجب قائدگی و باروری ، گفت پرونده داری گفتم نه بار اولمه گفت قبلا تماس گرفتی گفتم پارسال زنگ زدم گفتن سال دیگه زنگ بزن گفت برای چی می خواید بیاید گفتم برای سلول درمانی گفت خب برای چی مشکلتون چیه گفتم دکترم گفت تنبلی داری سقطم داشتی برو دکتر برات آزمایش بنویسه گفت ساعت ۷ و نیم بیا طبقه ۲ واحد ژنتیک بعد برام پیام یادآوری نوبت اومد که ساعت ۱۰ برم نیم ساعت قبل برای پذیرش اونجا باشم

اونجا هم رفتم باز قبلش سوال پیچ کردن که برای چه کاری اومدی گفتم آزمایش ژنتیک گفتن واسه چه کاری گفتن سقط داشتم گفت پرونده داری گفتم نه بار اوله میام زنگ زدم از دکتر عارفی وقت گرفتم برای آزمایش ژنتیک گفتن بیا واحد ژنتیک ، حالا یه چیزهای دیگه ای هم گفتم خلاصه بالاخره شد

حالا بعدشم اون خانوم زنگ زد بهم که برای سلول درمانی زنگ زده بودی اگه اوکی بودی با دکتر عارفی بیا پایین ادامه ی درمان رو با من داشته باش قاسمی هستم که منم یه چیزهایی گفتم و بعدش نرفتم

بعدش ۵ روز بعد باز تماس گرفت گفت رفتی پیش دکتر عارفی اوکی داد گفتم آره راجب سلول درمانی گفت گفتم گفت نیاز نیس گفت سقط مکرر بودی گفتم آره

به سختی دیروز تونستم وقت گرفتم امروز رفتم پیشش برام آزمایشات سقط مکرر رو نوشت دکتر ازم سوال کرد و نوشت باقیشم به ماما گفت بنویسه و خودش رفت و باقی سوال و جواب ها با ماما بود ( ماما مهر دکتر رو میزنه از طرف اون می نویسه از روی یه کاغذ نوشت آزمایشات رو ) دکتر هم من رفتم اخلاقش خوب بود و یکی یکی رفتیم آخه یه چیزهایی ازش خونده بودم نی نی سایت

ادامه پست بعدی ... 

ادامه پست قبلی ...

آزمایشاتی که برام نوشته بود هم اینا بود 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

مشاوره پریناتولوژی در مرکز ابن سینا : یکشنبه ها و سه شنبه ها

عکس رنگی رحم : ۸ تا ۱۲ پریود

یه نسخه داروهای قبل عکس رنگی دو روز قبل مصرف شود

آزمایشات کامل سقط مکرر : باید ۲ تا ۳ پریود ناشتا انجام بشه (تخصصی هست و بعضیاش رو هرجایی انجام نمیدن بهتره همون مرکز ابن سینا انجام بشه )

سونوگرافی رحم و تخمدان : ۸ تا ۱۲ پریود

پاپ اسمیر : پریود نباشم دو شب قبل نزدیکی نکرده باشم

آزمایش اسپرم مرکز ابن سینا انجام بشه : ۲ روز کامل از دفع بگذره و از ۵ روز بیشتر نشه موقع آزمایش ، این آزمایش رو گفت حتما باید مرکز ابن سینا انجام بشه

آزمایش ژنتیک و هیتروسکوپی هم پرسیدم گفت حالا این آزمایشات رو انجام بده ، بعد این آزمایشات 

🤗

پیشگیری و درمان سقط 👇🏻

اول اینکه بگم قبل بارداری حتما چکاب بدید و چکاپ کامل ویتامین ها همه ی کسایی که میخوان اقدام کنن ، اگه علائم عفونت ادرار و مدفوع ، رحم ، واژن ، دندان ، لثه ،گلو ، تب و .. داشتید قبل بارداری درمان کنید و تو بارداری هم همینطور و پیشگیری کنید

حتما معاینه بشید قبل بارداری

و اینکه اینم بدونید هر کی گروه خونی خودش منفی و شوهرش مثبت هست برای احتیاط حتما تو دوران بارداری ۷ ماهگی هفته ۲۸ تا ۳۲ بارداری باید آمپول روگام تزریق کنه چون شاید گروه خونی بچه مثله پدرش باشه و چون با مادر یکی نیست آنتی بادی ضد ارهاش تولید میکنه تو بدن مادر برای بارداری بعدی هم ضرر داره اگه گروه خونیش مثله خودتون باشه که هیچ ولی اگه مثله شوهرتون باشه ممکنه اون آنتی بادی ضد ارهاش تو خونتون باعث زردی ، مرگ جنین و ... بشه 

و اگه تو بارداری خونریزی کردی هم باید بزنی

اگه دور ازجون سقط کردید حتما آمپول روگام بزنید هر چی هفته ی سقط بالاتر باشه دوز آمپول هم بیشتر باید باشه ، تا ۷۲ ساعت بعد از سقط فرصت هست اگه به هردلیلی نشد ۱۴ تا ۲۸ روز فرصت هست

و بعد زایمان اگه گروه خونی بچه مثله شوهرتون باشه باز باید آمپول روگام تزریق کنید اگه دکتر نگفت خودتون بگید حتما تزریق بشه

(این آمپول باعث میشه بدنتون آنتی بادی ضدارهاش تولیدنکنه)

از آزمایش هم مشخص میشه اگه به هردلیلی روگام نزدید می تونید آزمایش کومبس غیرمستقیم بدید که ببینید آنتی بادی تولید کرده یا نه

حالا اونایی که سقط داشتید بهتره آزمایش سقط مکرر بدید پیش متخصص بارداریهای پرخطر

تهران دکتر سهیلا عارفی خوبه ؛ من اینو تحقیق کردم تو نی نی سایت متوجه شدم که پست های قبلی توضیح دادم راجبش بخونید  🤗

بعدش می تونید خب نیاز باشه بهتون بگه چه عملی نیازه درمان کنید یا اگه دارویی نیازه بهتون بگه برای دوران بارداری برید براتون بنویسه می تونید تحت نظر اون دکتر نباشید تحت نظر یه دکتردیگه باشید 

دکتر فرزانه خاقانی هم خوبه در تهران برای دوران بارداری

ادامه پست بعدی ... 

ادامه ی پست قبلی ...

دعای قرآنی 👇🏻

یکی که سقط داشت بارداری بعدیش موند گفت دعای قفل کمر انجام دادم پیش د ع ا نویس قرآنی ،البته استراحت و سرکلاژم بود و دکترش فرزانه خاقانی

تو سایتم هست باید بهش آب نخوره بهتره مومن بنویسه میتونیدبدید کسی بنویسه

سرچ کنید گوگل هست از زبان پیامبر هست

می تونید خودتون وضو بگیرید رو به قبله بشید و بنویسید در ضمن قمر درعقرب نباشه جدول قمردرعقرب اون سال رو سرچ کنید ببینید

سوره الحاقه رو بنویسید همراهتون داشته باشید هم برای حفظ جنین خوبه

سوره حجراتم بخونی خوبه

به نظرم همون قرآن بالا سرت بذاری از همه چی بهتره و همراهت ببری و خواندن آیه های قرآنی و گوش دادن بهش

انگشتر حرز امام جواد داشته باشی هم از همه چی بهتره ، تاپیک ششمم رو حتما بخونید

🤗

ادامه پست قبلی ...آزمایشاتی که برام نوشته بود هم اینا بود 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻مشاوره پریناتولوژی در مرکز ...

اشتباه تایپی بود 👈🏻 هیستروسکوپی درسته 

علائم عفونت قارچی واژن 👇🏻

ترشحات واژن که سفید ، سبز ، زرد و خاکستری باشد می تونه کم یا زیاد باشه

ترشحات سفیدرنگ و پنیری شکل هم نشانه ی عفونته

خارش و سوزش : ناحیه تناسلی معمولا متورم هست و احساس سوزش و خارش هست و ممکنه شدید بشه و موقع رابطه جنسی و ادرار کردن بدتر بشه

بوی واژن : بوی بد واژن یا بوی بد ترشحات نشانه ی عفونت است

کمردرد هم گاهی نشانه ی عفونت است

علائم التهاب یا زخم دهانه رحم یا عفونت دهانه رحم : ترشحات متمایل به خاکستری یا زرد کمرنگ

خونریزی غیرطبیعی واژن ، مانند خونریزی بعد از رابطه جنسی یا بین دوقاعدگی

درد در طول رابطه جنسی

سوزش به هنگام ریختن مایع منی

ادرار سخت ، دردناک یا مکرر

درد در ناحیه شکم و لگن

تب در موارد نادر

علائم عفونت رحم 👇🏻

احساس درد در ناحیه تحتانی و فوقانی شکم

تب

احساس درد در حین رابطه جنسی

خونریزی نامنظم

احساس درد هنگام خروج ادرار

افزایش ترشحات واژینال بدبو

خستگی

بعضی زنان درد شدید و این علائم رو دارن

درد شدید و آزاردهنده در لگن ، استفراغ ، بیهوشی ، تب شدید

علائم عفونت ادراری 👇🏻

رنگ ادرار تیره مثله چایی کدر ، ادرار با سوزش و درد و بوی بد ادرار مثله بوی ماهی

عفونت ادراری بدون علامت هم داریم و گاهی بدتر میشه و کلیه درد به همراه داره

احساس دستشویی دارید ولی ادرارتون نمیاد

تکرار ادرار و احساس فوریت در دفع ادرار

به سختی ادرار کردن و قطره قطره آمدن ادار

احساس سوزش ، فشار و درد زیر شکم و کمر (بخصوص در ناحیه لگن ) و گاهی خون در ادرار که با چشم قابل مشاهده نیست و معمولا تو آزمایشگاه معلومه

که اگه با تب و لرز ، تعریق ، تهوع واستفراغ ، دردو حساسیت در پهلوها و حال عمومی خراب نشانه ی وخیم بودن هست

بعضیا هم مشکل دهانه رحم دارن دهانه رحمشون کوتاه هست ، تو سونوگرافی واژینال مشخص میشه طول سرویکس نرمال ۳ سانتی متر هست کمترش باعث مشکل میشه بعضیا هم دهانه رحمشون شل هست که دکتر با معاینه متوجه میشه

زود باز شدن دهانه رحم دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه یک یا چندعلت می تونه داشته باشه ؛ ولی هر دلیلی هم داشته باشه به غیر از رفع مشکل دیگه به خاطر سابقه داشتن ، سرکلاژ انجام میشه

سرکلاژ هم ساده یعنی مک دونالد که اگه جواب نگیری ،  ممکنه 👈🏻 دفعه ی بعدی سرکلاژ دوبل (دولایه می دوزن ) یا شیرودکا (ریز ریز میدوزن ) ، بستگی داره شایدم بار اول همینکارو کنن 

ممکنه دکتر حلقه پساری بذاره و یا ممکنه هم سرکلاژ کنه هم حلقه پساری بذاره ؛ می تونید بگید براتون حلقه پساری هم بذاره تو بارداری بعدی هم میتونید باز استفاده کنید

اگه هفته ی بارداری بالا باشه و طول دهانه رحم کم بشه ممکنه دکتر ممکنه استراحت مطلق بده یا حلقه ی پساری بذاره شایدم سرکلاژ کنه تا ۲۴ هفته میشه سرکلاژ کرد فقط هفته ی بارداری بالا باشه سرکلاژ خطرش بیشتره ؛ بهتره هفته های پایین مثلا اوایل سه ماهه دوم انجام بشه 

و بیشتر مواقعی که متوجه میشن مشکلی بوده مثلا عفونت یا ندادن آزمایش سقط مکرر ، اگه اینا نباشه سرکلاژ شکمی توصیه میشه و یا رحم اجاره یا همون رحم جایگزین

یبوست هم خطر داره صبح ها ناشتا آب ولرم بخورید و تا ۲ ساعت بعد از هروعده غذایی آب نخورید مایعات زیاد بخورید اصلا زور نزنید دکتر بهتون شربت میده که بخورید برای پیشگیری

سعی کنید گریه های شدید نکنید که به شکمتون فشار نیاد

مواظب باشید سرمانخورید سرفه و عطسه باعث میشه به شکمتون فشار بیاد مخصوصا سرفه های شدید حالت تهوع و استفراغ هم همینطور اگه اینطور بودین به د‌کترتون بگید زودتر درمان کنید

برای مصرف قرص ها ساعت بگذارید یادتون نره برای قرص های هر هشت ساعت یکبار ساعت ۸ صبح ، ۴ بعد از ظهر ،۱۲ شب بذارید

برای پیشگیری و درمان عفونت هم بعضی دکترها آمپول آموکسی سیلین میدن ماهی یکبار( به دکترتون بگید) یا قرص و کرم ، کرم رو با اپلیکاتور بزنید فقط باید اندازه ی دوبند انگشت داخل ببری

بعضی دکترها برای احتیاط ماهی یکبار آزمایش ادرار می نویسن تا پیشگیری و درمان کنن (به دکترتون بگید)

اگر تب و عفونت گلو داشتید خطرداره حتما درمان کنید

مایعات زیاد بخورید حتما برای پیشگیری از عفونت ، ماست پروبیوتیک هم خوبه

قبل بارداری به دندون هاتون رسیدگی کنید اگه درد دندون یا لثه داشتید حتما دکتر برید چون عفونت لثه و دندون هم خطر داره

نزدیکی 🙈 ببخشید حتی در حد تحریک شدن هم نباید باشه مخصوصا برای کسایی که بارداری پرخطر دارن ، بستگی داره شنیدم بعضی خانوم ها نزدیکی هم می کنن مثل قبل بارداری هیچ مشکلی هم پیدا نمی کنن 

واسه تهوع قرص و آمپول ویتامین هست ، قرص ب ۶ و آمپول ب ۱۲ باشه از دکترتون بپرسید

سرچ کنید درمان حالت تهوع در بارداری نی نی سایت

و سرچ کنید حساسیت به بو در بارداری نی نی سایت

( تجربه های بقیه رو بخونید من نگاه کردم کلی راهکار خوب دادن )

تجربیات کسایی که با سرکلاژ شکمی جواب گرفتن 🤗 👇🏻

banoo_s

من سرکلاژ شکمی با لاپارسکوپی جواب گرفتم

سلام عزیزان من سرکلاژ شکمی کردم پارسال بعداز چندین بار زایمان زودرس ناموفق بالاخره تصمیم گرفتم سرکلاژشکمی قبل از بارداریم انجام بدم.وخداروشکر الان نی نیمو دارم.این لینکو زدم برا کسایی که مثل من دکترا نا امیدشون کردن و گفتن فقط میتونی رحم اجاره کنی یا نهایتا یبار دیگه  امتحان کنی....و خداروشکر من با سرکلاژشکمی جواب گرفتم.کسایی که مثل خودم هستم پیام بذارید تاجاییکه بتونم تو سایت راهنماییتون میکنم.البته تا جاییکه نی نیم وقت بذاره وارد سایت میشم.

ممنون عزیزم.کسایی که توی ماههای بالا دچار زایمان زودرس میشن به دلیل نارسایی دهانه رحم که نمیتونه وزن جنینو تحمل کنه.باید سرکلاژ کنند که معمولا سرکلاژ از پایین ازخود رحم تو بارداری انجام میشه .ولی کسایی مثل من با سرکلاژتو بارداری که میان و دهانه رحمو ازپایین میدوزند،جواب نگرفتیم.مجبوریم ازبالا با سرکلاژشکمی دهانه رحمو قبل بارداری ببندیم.تو اینترنت یزنی باتوضیح کامل براتون میاره

سلام عزیزم من بارداری اولم کیسه اب 16هفته پاره شد

با امپول فشار زایمان طبیعی

بارداری دوم 23هفته دهانه رحمم فول شد بادرد و.ترشحات خونی که زایمان طبیعی کردم

بارداری سومم پنج شش هفته بودم که سقط شد

بارداری چهارم با سرکلاژ مک دونالد که ازپایبن انجام میشه 29هفته دخترم بدنیا اومد کیسه ابم پاره شد درواقع.ومتاسفانه دخترم بهدازبیست روز تو ان ای سی یو فوت کردو اسمانی شد

وبارداری اخرم رفتم سرکلاژ شکمی کردم .که خداذوشکر جواب گرفتم .دکترالبرزی شیراز سرکلاژم کرد.و بارداریمم تحت نظر دکتر حمیرا وفایی بودم.سوالی داشتی تو نی نی سایت پیام بذار جوابت میدم

شماعکس رنگی.رحم انجام دادی؟از لحاظ فضای رحمی و نارسایب دهانه رحم هم بررسی شدی؟

اخه بمن گغتن نارسایی دهانه رحم .یعنی خیلی شل هست و.توی ماه بالا نمیتونه وزن بچرو تحمل کنه.ولی با این وجود همزمان با سرکلاژعمل تشخیصی هیستروسکوپی هم شدم که رحمو بررسی مبکنن که ببینن سپتوم و یا مشکل دیگه نباشه بعدش برام سرکلاژ کردن

اخه منم یبار سرکلاژ شده بودم قبل از سرکلاژشکمیم،همون بارداریم که تا29هفته پیش رفتم ولی شیاف سیکلوژیست  هرشب ازاول بارداریم و امپول پرولوتون هم از16هفته به بالا هفته ای یکی میزدم که متاسفانه بازم  جواب نگرفتم

ولی اینباراخرباوجودسرکلاژشکمی

ششیاف سیکلوژیست،امپول پرولوتون،اسپرین،امپول انکسوهپارین ،مگنیفورت و مکمل های مثل فرفولیک و کبسیم و ...استفاده میکردم

❤❤

سلام عزیزم،عملش با لاپارسکوپی بود و نسبت به زایمان هایی که داشتم دردش کمتربود فقط بغدازاینکه بهوش اومدم تاچندساعت بخاطر گازهایی که وارد شکم میکنند تا بتونند عملو انجام بدن درد داشتم که اونم هرچه مایعات بیشستربخوری زودترخوب میشی.اره عزیزم من طبیعی باردارشدم .خودم سه ماه استراحت دادم به بدنم بعدش اقدام کردم ماه دوم اقدامم باردارشدم.البته پزشکم گفت ازهمون ماه اول اقدام کن،که من نکردم.عزیزم این سرکلاژبعداز زایمانم گغتم بازنشه که اینشالا برا بارداری بعد استفاده بشه.سرکلاژ دایمی هست.پزشکم گفت استراحت نسبی ولی من خودم ریسکشو نکردم .وهمش خابیده بودم وفقط دسشویی و حمام و ازمایش و دکتر میرفتم،کارای خونمو انجام نمیدادم.اخه پزشکا جدبدا کلا اعتقادی به استراحت مطلق ندارن ولی من بعدلزچهار باردای ناموفق دیگه میترسیدم ریسکشو بکنم،براهمین همش استراحت میکردم. .

ادامه پست بعدی ...

ادامه ی پست قبلی ...

بارداری اخرم قبلش رفتم.و.پیش دگترالبرزی شیراز سرکلاژشکمی کردم .دکترالبرزی ازلجاظ تخصص عالی و اخلاق بد.درهرصورت پیشش عمل کردم و بهم گفت ازماه بعد میتونی اقدام کنی  ولی من گذاشتم سه ماه بگذره که بهتربشم و یکسالی هم بشه فاصلش با بارداری قبلیم اونوفت اقدام کنم.بعداز دوماه اقدام خداروشکر جواب گرفتم.دکترالبرزی بهم گفته بوداگر شش ماه شد و باردار نشدی باید بیای پیشم.که خداروشکر کن من براحتی باردارشدم ولی بعداز بارداری تحت نظر دکتروفایی پریناتالوژیست بودم و داروهایی که بهم داد

عزیزم 38هفته یک روز بچم بدنیا اومد طبق تاریخ که برام تعیین کردن و با پای خودم و ساکم  رفتم  بیمارستان.چرا این حرفو زدن؟مگه.فضای رحمت کافی نیست؟فقط کشکل مارسایی دهانه رحم داری ؟

عزیزم من همچین چیزی باراول میشنوم حتی قبل ازعملم تو نت که سرچ میکردم نوشته بود کسایی که مشکل دارن باسرکلاژشکمی  میتونن 34هفته ببالا زایمان کنند،تازه من پسرم که بدنیا اومد وزنش3960 نزدیک 4کیلو بود و خداروشکر رحمم مشکلی نداشت و تحمل کرده بود وزنشو

البته عزیزم اگربخام دقیقشو بگم طبق تاریخ سیکل 37هفته و.پنج روز طبق سونو 38هفته یک روز.و من به دگترم که گفتم اگر.میشه چندروز دیرتر زایمان گنم گغت نه ممکنه بختطرسرکلاژت به رحمت فشاربیاد.

خاهش عزیزم،من خودم این دورانو گذروندم و مبدونم چقد سخته ادم ندونه چبکارکنه و تو.بلا تکلیفی باشه.،ولی بنظرمن یکبار امتحان کردنش براکسایی که مثل من که بهم گفتن یا میتونی یباردیگه امتحان.کنی یا رحم اجاره ارزششو داشت و روزی هزاربارخداروشاکرم و برای همه منتظرا دعامبکنم که مثل من دلشون شادبشه.فقط توکل کن بخدا و برو جلو .....

سلام عزیز سرکلاژ مک دونالد(عادی) که بودم استراحتم توخونه اشپزی و ظرف شستن انجام نمیدادم تقریبا همش خابیده بودم گاهی خونه مادر یا مادرشوهرم میرفتم دراز میکشیدم دسشویی وحمام میرفتم.ولی کار انجام نمیداذم.

تو سرکلاژشکمی استراحتم بیشتر هیچ جانمیرفتم ،همش خونه درازکش و حمام خیلی کوتاه روصندلی  و دسشویی فرنگی دراین حد...و فقط دکترو ازمایشگاه.سرکلاژشکمی من بالاپارسکوپی بود و فقط چندروز بعدعمل یکم اذیت بودم ولی دردرش از سزارین کمتربود.سرکلاژمم نگه داشتم برا بارداری بعدی .دیگه بازش نکردن

البته عزیزم اگربخام دقیقشو بگم طبق تاریخ سیکل 37هفته و.پنج روز طبق سونو 38هفته یک روز.و من به دگترم که گفتم اگر.میشه چندروز دیرتر زایمان گنم گغت نه ممکنه بختطرسرکلاژت به رحمت فشاربیاد.

خاهش عزیزم،من خودم این دورانو گذروندم و مبدونم چقد سخته ادم ندونه چبکارکنه و تو.بلا تکلیفی باشه.،ولی بنظرمن یکبار امتحان کردنش براکسایی که مثل من که بهم گفتن یا میتونی یباردیگه امتحان.کنی یا رحم اجاره ارزششو داشت و روزی هزاربارخداروشاکرم و برای همه منتظرا دعامبکنم که مثل من دلشون شادبشه.فقط توکل کن بخدا و برو جلو .....

سلام عزیز سرکلاژ مک دونالد(عادی) که بودم استراحتم توخونه اشپزی و ظرف شستن انجام نمیدادم تقریبا همش خابیده بودم گاهی خونه مادر یا مادرشوهرم میرفتم دراز میکشیدم دسشویی وحمام میرفتم.ولی کار انجام نمیداذم.

تو سرکلاژشکمی استراحتم بیشتر هیچ جانمیرفتم ،همش خونه درازکش و حمام خیلی کوتاه روصندلی  و دسشویی فرنگی دراین حد...و فقط دکترو ازمایشگاه.سرکلاژشکمی من بالاپارسکوپی بود و فقط چندروز بعدعمل یکم اذیت بودم ولی دردرش از سزارین کمتربود.سرکلاژمم نگه داشتم برا بارداری بعدی .دیگه بازش نکردن

کاربر نسترن34

دوستِ خوبِ نی نی سایتی من، با دلِ پاک و مهربونت التماس دعا

شاید خیلی از خوشگلایی که توو تاپیکای قبلی

من بودن از امتحانای سختِ من در مسیرِ

بچه دار شدنم با خبر باشن

بالاخره دلو زدم به دریا و امروز سرکلاژ شکمی

شدم اونم به طریق لاپاروسکوپی با دکتری

بزرگوار وانسانی ارزشمند، آقای دکتر آصف جاه

(توو تاپیکای قبلی کامل توضیحش دادم)

برای درمان من این آخرین راهِ نرفته بود

امشب بیمارستانم. روی تخت و با کمی درد

دوستان خوبم با همه قلبم ازتون التماس دعا دارم

اول و آخر از همه برای سلامتی امام زمان مون

دعا کنید بعد برای شفای همه بیمارانِ در بستر

نه تنها بیماران جسمی که حتی بیماران روحی

بی ادعا، به انرژی های خوب تون نیاز دارم

با همین جسم رنجور ولی دلِ پر امیدم

واسه تک تک تون یه دنیا آرزوهای خوب دارم

الهی که تا همیشه توو زندگی هاتون جاری باشه...

عشق، برکت، سلامتی، ثروت، آرامش، حالِ خوب

و دل آرووم و در یک کلمه توو لحظه لحظه

زندگی هاتون ،  خدا  ، جاری باشه

الهی آمین

دلم واسه تون تنگ بود. اگر به خاطره کسالتم

نتونستم کامل پاسخگو باشم، منو ببخشید.

به یادتون هستم یاران خوب و دوست داشتنی من.

به حق این شب و روزای عزیز سال دیگه

این موقع خونه دل همه مون پر نور شده باشه

بهم گفت هر چی زودتر بهتر

گفت  خواستی 2 _3ماه دیگه اقدام کن

سلام به روی ماهت عزیزدلم

اوستای مهربون من، مرسی که مهربونی نازنینم

تقریبا یکماه پیش که دوباره رفتم تهران

با دکتر آصف جاه عمل

سرکلاژ شکمی انجام دادم. خدا رو شکر به هیچ وجه

بعده عمل اذیت نشدم

خیلی امیدوارم که اینبار دیگه دستم خالی نمونه و

به نهایت برسم

فعلا اگر خدا بخواد برای اقدام دوباره

دوماه دیگه هم صبر میکنم

سلام عزیزدلم

خانومی من مشهد م. ولی چون پارسال هم پیش دکتر آصف جاه، تهران، پولیپ و سپتوم عمل کرده بودم اینبارم

فقط تونستم به ایشون اعتماد کنم

دکترم تو مشهد بهم گفتن عمل خیلی سختی یه ولی

واسه ما، نه واسه تو

گفت این عمل با عروق ریز و مهمی سر و کار داره

از این حرفش ترسیدم و تصمیم گرفتم به دکتر آصف جاه

بسپارم چون احساس میکنم توو ایران در لاپاروسکوپی

حرف اول رو میزنن

بعده عمل کاملا متوجه شدم که عملم از عمل پارسال

سخت تر بوده

به مقدار درد قفسه سینه داشتم که خب طبیعی بود

و آمادگی ش رو داشتم

داخل ناف و قسمت لوله ها چسب خورده بود که

احساس میکنم هر نقطه دوتا بخیه هم نداشت

تا دو سه روز قسمت لوله ها بعضی وقتا سوزش

خفیفی داشت که خیلی زود برطرف شد البته بماند چه جوری...

الهی فدات شم دوستم. امیدت به خدا باشه

دکتر مشهدم بعده عمل بهم گفت خاطرت جمع باشه

به امید خدا اینبار بچه ت تا آخر میره، خیلی امیدوارم

که اینبار دست پر، ماراتن بارداری رو تموم کنم

عزیزم من آزمایش‌های انعقادی رو دادم

به من گفتن شما حتی به آسپرین هم نیاز نداری چه

برسه به کلکزان و هپارین

ولی به تشخیص دکترم اینبار آزمایش ژنتیک دادم

دکتر میگفت امکان داره در زمان تشکیل نطفه در

DNA جنین جهش کروموزومی پیش میاد طوری که

در غربال دیده نمیشه ولی بدن مادر جهش رو شناسایی

و جنین رو پس میزنه.