2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده طلاهاش به سرقت رفته باشه بعدا پلسا پیدا کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست
چند وقت بعدش پیدا کردن دزدو

حدودا یه ماه... نامرد کلی پول‌و طلا ازش گرفتن بعدم اومده بود التماس میکرد به عموهای شوهرم که من زن و بچه دارم نذارین بی افتم زندان... کاش نسلشون منقرض بشه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
مادر منم دو سه سال پیش خفت کردن واقعا نمیدونم فرشته نجات داشت که نکشتنش وسط بیابون بدون گوشی ولش کرد ...

خدا مادرتو حفظ کنه.من زیاد طلا دوس ندارم فقط چند روز پیشش عروسی دعوت بودیم طلا هامو پوشیدم البته حلقم همیشه دستمه اما النگو ها رو دیگه حال نداشتم در بیارم تا دیروز ک این اتفاق افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مادرتو حفظ کنه.من زیاد طلا دوس ندارم فقط چند روز پیشش عروسی دعوت بودیم طلا هامو پوشیدم البته حلق ...

مادرم طفلی تمام بازوش زخم شده بود چون با خشونت النگوهاش رو درآورده بودن

البته واقعیت سالها بود میگفتیم نینداز! امنیت نیست! گوش نکرد و نمیکنه و وقتی اینطور میشه همه مون تا مرز مرگ میریم

نمیدونم واقعا چرا اینکارو میکنه؟ اون روز تمام روز گم و گور بود واقعا دور از جونش تا پزشکی قانونی هم رفتیم تا اینکه پیداش شد، رفته بود کنار اتوبان یه خونواده ای فهمیده بود سوارش کرده بود

اگر شکایت کردی پیدا میکنن

پولش رو میگیری حداقل

من درعجبم از آدمایی ک طلای ی کیلو اویزون میکنن سرو گردنو دستشون بابا مگ این پس انداز نیس چرا بای ...

طلاهای من زیاد نبود فقط حلقم بود که همیشه دستمه و دوتا النگو که قبلش مراسم بود دستم کرده بودم چون تنگ بودن دیگه سختم بود دربیارم ولی همیشه طلا هامو نمیندازم.

دزد طلاهای دختر خالم پیدا شد ولی فقط یه تیکه کوچیک رو پس دادن بعدا کلی دادگاه و این ور اون ور سالهاست هیچی دیگه پس ندادن هفتاد هشتاد گرم بود و یه مقدار دلار 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اسی واقعا شانس آوردی زنده ایمیدونم چقدر ترسیدی، حتما در موردش با یه مشاور صحبت کن کمکت کنه این تروما ...

اره حق با توئه الانم احساس افسردگی میکنم.فقط دلم میخواد دزده پیدا بشه یه سیلی بخوابونم تو صورتش

دزد کی بود؟اشنا بود یا غریبه

یه نظافت کار آورده بودن خونه بعدا از توی دوربین همسایه دیدن چند روز بعد اینا رفتن بیرون آمده بودن داخل 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...