2777
2789

میخوام چندتا نکته درباره ساخت یه باسن حجیم و خوش فرم بگم بهتون🩷 

بهترین حرکات ورزشی برای باسن : 

۱_ انواع اسکوات 

۲_ لانگ 

۳_ هیپ تراست 

۴_ددلیفت رومانیایی 

۵_ کیک بک با کش یا دستگاه 

۶_ پل باسن 

۲ روز در هفته تمرین مستقیم باسن داشته باشید (حداقل ۴۸ ساعت فاصله داشته باشن ) 

بار تمرینیتون رو به مرور افزایش بدید 

ریکاوری مناسب داشته باشید 

صبر و استمرار مهم تریییینه 

پروتئین دریافتی کل روزتون مهمه  

رژیم غذایی : 

یه رژیم سرشار از پروتئین داشته باشید  اگه نمیتونید پروتئین مورد نیازتون رو از مواد غذایی دریافت کنید یا تمریناتتون سنگینه حتمااا از پروتئین وی استفاده کنید 

کربوهیدرات برای انرژی کافی و حجم  مثل برنج فهوه ای _ نون سبوس دار _ سیب زمینی _ جو دو سر 

چربی مفید برای افزایش کالری و سلامت هورمونی 

مثل کره بادوم زمینی _ روغن زیتون _ مغز ها 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای نه تروخدا😂 

من ۷ ساله دارم براش زحمت میکشم که بزرگ تر شه😂

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

اسی بالاتنه هم بگو

چشم سر فرصت تاپیک میزنم براش 

برای ساخت یه باسن حجیم و خوش فرم، این نکات خیلی به درد میخوره: حرکات اسکوات، لانگ، هیپ تراست، ددلیفت رومانیایی، کیک بک و پل باسن رو فراموش نکن. تمرینات مستقیم باسن رو دو روز در هفته انجام بده، با ۴۸ ساعت فاصله. بار تمرین رو به تدریج افزایش بده. ریکاوری و استراحت خیلی مهمه. پروتئین رو توی رژیمت فراموش نکن، از وی پروتئین هم می‌تونی کمک بگیری. برای انرژی و حجم، کربوهیدرات‌هایی مثل برنج و سیب‌زمینی عالیه. چربی‌های مفید مثل کره بادام‌زمینی و روغن زیتون رو هم در رژیم خودت بذار. پشتکار و صبر رو هم فراموش نکن!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میشه درخواست بدم یکسری سوال دارم ازتون بپرسم 🌻💛

بله عزیزم

خب نمیسه هرروز ماساژش بدم که😂

چرا نشه موقع خواب روغن زیتون بزن به دستت یکم پنج تا،ده دقیقه ماساژ بده بعد بخواب 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

ممنون از راهنماییتون پروتئین وی چه برندی برای خانمها بهتره؟چند بار در روز و چه زمان هایی و به چه مقد ...

خواهش میکنم عزیزم 

برند های ایرانی بهتره چون خارجی سخت پیدا میشه 

کارن و دوبیس برند های خوبین 

بستگی به هدفتون داره 

۱ یا ۲ بار در روز کافیه 

بعد تمرین حتما استفاده شه 

اگه نیاز بیشتری دارید صبح هم به شکل شیک پروتئین میتونید استفاده کنید