2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین

143 بازدید | 5 پست

سلام مادرا یه راهنمایی میخوام من لکه بینی خیلی کم دارم و شیاف استفاده هنوز برای سونوی قلب نرفتم همش یه حس بدی دارم برااینکه رشد بچه متوقف شده باشه خدایی نکرده ولی همچنان سینه درد و خستگی و اینارو دارم امکانش هست با وجود توقف رشد این علائما باشه ممنون میشم کمک کنید

نه معلوم نیست که... توقف رشد جنین چیه دیگه... این اصطلاح فکر میکنم مربوط به اواخر بارداری هست... الان که وزن و جثه معلوم نیست الان سقط میشه نه توقف رشد ! 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خدای نکرده فرایند سقط باشه اولش با لکه بینی شروع میشه و به مرور بیشتر و بیشتر میشه نه اینکه قطع بشه لکه بینی جزئی که با شیاف کنترل میشه نگران کننده نیست بیخودی خودتو با افکار منفی اذیت نکن و سعی کن آرامش داشته باشی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸