ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 عنوان همه میگن پسره یه مشکلی داره که با تو ازدواج کنه | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 66 پست سلام دوستان با پسری که درارتباط بودم ۴ ماه بعد آشنایی اومد خواستگاریم و من جواب ندادم تا الان که ۴ ماه می گذرشرایطشم اینکه مهندسه خونه ماشین زمین دارهو ما رابطمون بسیار عاشقانسولی مشکل اینجاست که فاصله سنیمون زیاد من ۱۹ و اون ۲۸ تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1404/02/15 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاآاااااااااب عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2516 حالا درستع از طرفی میگن که سن من نه مناسب رابطس نه ازدواج بالای بیست پنج بهتره تو اگه عاشق باشی از کسی نظر نمیپرسی خودتم نمیدونی چی میخوای هی نظر میپرسی
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 جاری ها منم از شوهراشون ۹ سال کوچیک ترن و شوهرم مدام سرکوفت میده چرا سرکوفت بزنه تو به جاریت چه ربطی داری تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1401 حالا درستع از طرفی میگن که سن من نه مناسب رابطس نه ازدواج بالای بیست پنج بهتره حالا این رو ک راست میگن ازدواج بالای بیست و پنج بهتره اما اگ خواستی ازدواج کنی با همین فاصله سنی ازدواج کن https://abzarek.ir/service-p/msg/2321682
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 تو اگه عاشق باشی از کسی نظر نمیپرسی خودتم نمیدونی چی میخوای هی نظر میپرسی عشق ادم کور میکنه اگه فردا به مشکل بخورم بخاطر سن اون وقت جیکار کنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
violence عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 553 نمیدونم شایدم مشکل بربخوریم من خالم اختلاف سنیشون زیاده با شوهرش ۱۰ سالهشوهرش همیشه خ حالت امر و نهی داشت بهشعملا بچه میدیدش درصورتی که اوایل واقعا دوستش داشتتوی اختلاف سنیای زیاد حتی تو تاپیکای سایتم این مشکلو زیاد دیدم
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 این الان فاصله ی سنی زیاده😒😒😒😒 البته شاید تو اقوام کلا سمت شما ب این عددا بگن زیاد نه راستش یکی تو فامیلمونه ۱۵ سالشه شوهرش سی سالشه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 حالا این رو ک راست میگن ازدواج بالای بیست و پنج بهتره اما اگ خواستی ازدواج کنی با همین فاصله سنی ازد ... دیقاا تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
violence عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 553 عشق ادم کور میکنه اگه فردا به مشکل بخورم بخاطر سن اون وقت جیکار کنم هنوز خیلی جوونیبنظرم الان شاید ازدواج کنی چندسال بعد بگی کاش نکرده بودم مثلا دلم میخواد برم خارج دلم میخواد فلان جا کار کنم اصن برم ی شهر دیگه درس بخونمبالاخره ازدواج ی محدودیتی داره
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6745 نه راستش یکی تو فامیلمونه ۱۵ سالشه شوهرش سی سالشه دخترخاله خاله ی منم ۱۵سال فاصله داره باشوهرش..بنظرم بخاطر اختلاف سنی لگد نزن ب بختت ..البته اگه از همه لحاظ خوبه
violence عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 553 نه راستش یکی تو فامیلمونه ۱۵ سالشه شوهرش سی سالشه مطمئنی خوشبخته؟و اینکه اگر بیست سالش بشه ی ادم جوونو ببینه ک خوبه نمیگه کاش صبر کرده بودم؟
مهتاآاااااااااب عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2516 من فاصله سنیم با شوهرم ۲ ساله و خیلی پشیمونم واقعا کاش ۷ سال یا بیشتر بود مدام شوهرم سرکوفت میزنهاسی ... سرکوفت چیو میزنه؟ خب خودش تو رو انتخاب کرده دیگه تقصیر تو چیه
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 20419 جدی بله.همسر خودم۱۰سال بزرگتر.من دیگه کم کم یخ شدم. این هی بدتر میشه. ۴۶سالشه😵💫🩵 حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
violence عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 553 اگه امکانش داشتم میرفتم تلفنی تماس بگیرمیخوای کسی نفهمه برو بیرون تو پاساژی پارکی کافه ای تلفنی حرف بزنبالاخره مشاورای ازدواج تخصص دارن صد تا مورد دیدن بهتر راهنماییت میکنن
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 مطمئنی خوشبخته؟و اینکه اگر بیست سالش بشه ی ادم جوونو ببینه ک خوبه نمیگه کاش صبر کرده بودم؟ خودخودشم احساس خوشبختی میکنه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
violence عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 553 خودخودشم احساس خوشبختی میکنه ایشالاولی ۱۵ سال واقعا کوچیکهخوشبخت باشه