2777
2789

من ناخن های شصت پام هر دو تو گوشت فرو میرن و خیلی دردناک میشن و ملتهب میخواستم بدونم کسی تجربه ی جراحیل شو داشته چجوریه درد داره و اینکه بعدا ناخن شصت پا تون نرمال و عادی مجددا رشد کرد و اینکه اون روز که میریم بیمارستان هر دو شصت و جراحی میکنن میتونیم راه بریم ؟

من خیلی سال پیش  عمل کردم دیگه بعد اون تو گوشت فرو نرفت مطب دکتر برام عمل سرپایی انجام داد فقط یک پام بود البته و بعد عمل دیگه خوب شد و الان چندین سال میگذره دیگه تو گوشت فرو نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی شون آنقدر ناخنش ضخیم و کلفت شده و تو گوشت فرو رفته خیلی کلافه م

یکی از بستگانمون انجام داده بود اطلاعات دقیق ندارم ولی می‌دونم عمل سرپایی بحساب میاد و بعد عمل ناخن طبیعی رشد می‌کنه فقط حواستو جمع کن دوباره ناخنتو بد نگیری که نافرم بشه چون نحوه گرفتن ناخنت ایراد داره 

من خیلی سال پیش عمل کردم دیگه بعد اون تو گوشت فرو نرفت مطب دکتر برام عمل سرپایی انجام داد فقط یک پا ...

جدی فدات شم چقدر امیدوارم کردی من هر دو تاشه درد نداشت کلا ناخنتو برداشتن عزیزم واقعا الان نرمال و عادی رشد کرده وقتی بیای خونه میتونسی کاراتو انجام بدی 

جدی فدات شم چقدر امیدوارم کردی من هر دو تاشه درد نداشت کلا ناخنتو برداشتن عزیزم واقعا الان نرمال و ع ...

آره اتفاقا قشنگ تر از قبل رشد کرده ببین من خیلی بچه بودم فقط یک پام بود ولی یادم نمیاد سخت کارامو کرده باشم اینقدر بعدش که خوب میشه راحت میشی میدونم درد ناخن تو گدشت چقدر بده بعدش راحته راحت میشی 

آره اتفاقا قشنگ تر از قبل رشد کرده ببین من خیلی بچه بودم فقط یک پام بود ولی یادم نمیاد سخت کارامو کر ...

الهی فدات شم ممنون از درکت اصلا اینقدر کلافه ام از دستش خدا رو شکر که خوب شدی راحتی شدی از دستش انشالله منم اینجور باشه میدونی یکیش آنقدر ضخیم و کلفت شده که نگو اصلا زیر ناخن گیرم نمیره