2777
2789
عنوان

فردا انتقال دارم و اضطراب شدید

196 بازدید | 26 پست

🫠 یکی منو آروم کنهههههه 

هیچ وقت اینجوری نبودم . نگران منفی شدنش نیستم اصلا فقط نگرانم اگر مثبت بشه و بعدش اتفاقات خوبی نیوفته چه کنم . 🥲🥲 

چقدر ترسناک شده برام 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقال جنین؟

بله

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

استرس براتون سم‌ هست دهه کرامت هستش به ف ال نیک بگیرین انشالله که حاجت روا میشین و خدا یه فرزند سالم ...

🥲 امید به خدا 

به چیزهای منفی فکر نکن جذبش میکنی

سعی  می‌کنم خیلی ♥️ مرسی از امیدت 

چرا پستام درج نمیشه 

سعی می‌کنم خیلی ♥️ مرسی از امیدت

فقط یه چیز با خودت تکرار کن اگه خدا بخواد و قسمت باشه مادر بشی توی بدترین شرایط هم بچه میمونه 

گر نگهدار من ان است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

چه فکرا

بشین صلوات بفرست اروم بشی 

بعدشم 

بسپار به خدا 

این حرفا هرچقدر کوچک تبدیل میشن به هیولای هزار سر

ولی وقتی فکرای خوب و قشنگ بکنی 

تبدیل میشه برات به بهشت پر از گل که وسط اون گلها نشستی و منتظری نی نی بیاد تو دلت جا خوش کنه و تو خوشحال بشی 

من تو اقدامم 

برای نی نیم لباس خریدم پستونک خریدم

و منتظرشم و مطمئنم بزودی خدا قشنگترین هدیه اش رو بمن میده 

خیلی حس قشنگیه 

حتی قربون صدقه اش میرم 

با اون پاهای فسقلیش جووونم مامانم 👼🏼