2777
2789
عنوان

دهه شصتیا بیاید بگید روکی کراش داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 46 پست
من ک دهه هشتادیم ولی رو تمام دنیا کراش داشتم از جومونگ گرفته تا رونالدو و مسی و گلزار و امین حیایی و ...

آییییی دمت گرم دختر چقد خندیدم 🤣🤣🤣🤣 ماشالله دل نیس دریاست 

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول خوش سلیقه منم یمدت روش کراش بودم دیدم محل نمیده ولش کردم 😂😂

چ جالب من انقد از شهاب حسینی بدم میومد ک یه خاستگار خوب داشتم فقط ب خاطر اینکه شبیهه شهاب حسینی بود ردش کردم😂

والا الانم کراشه دهه شصت تا دهه نودیاست 😂

نه اصلا یادم نمیاد اون وقتا کسی روش کراش داشته باشه اصلا یادم نمیاد 

راستش من هیچ وقت چهره ش بنظرم خاص نیومده مخصوصا مدل لب و دهنش بنظرم خیلی روی مخه 

خواهربیشتر فکرکن وفت زیاده ببین کسی جانمونده😂

اگه بخوام همشونو بگم ک یه کتاب میشه گلچین کردم برات😂حالا اینا برا گذشته بود در حال حاضر رو نیما شاهرخ شاهی و میلاد کی مرام کراشم😁😅

اگه بخوام همشونو بگم ک یه کتاب میشه گلچین کردم برات😂حالا اینا برا گذشته بود در حال حاضر رو نیما شاه ...

این جدیدا روکه گفتی نمیشناسم برم سرچ کنم ببینم کیا هستن بشیم رقیب عشقی یکم گیس وگیس کشی کنیم 😂

سوم راهنمایی که بودم همه بچه‌های کلاس روی بازیگرای ساعت خوش کراش داشتنتصور کن روی نصرالله رادشیوسف ص ...

😂😂😂😂😂 وای پوکیدم نصرالله رادش ویوسف صیادی اخههههه ،دنیای دخترا چه قشنگه😂🤣

سوباسا و کاکرو😂😂

خدابگم چکارت کنه حداقل آدمیزاد انتخاب میکردی کارتن اخه😂😂🤣🤣 دلم واسه ملوان زبل سوخت رو اونکه نداشتی

خدابگم چکارت کنه حداقل آدمیزاد انتخاب میکردی کارتن اخه😂😂🤣🤣 دلم واسه ملوان زبل سوخت رو اونکه نداش ...

هنوزم که هنوزه عاشقشونم،همسرم میگه ب کی باید حسودی کنم ،از اول میدونستم عقل نداری تو انتخابم تجدید نظر میکردم 😂😂