2777
2789

خیلی حرف نزنی بخدا این خیلی مهمه بیشتر سکوت کنی و بشنوی اچازه بدی طرف حرف بزنه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خوشبو باش ارایش نکنننننننن فقط درحدی ک پوستت صاف بشه و فرمژه و رژلب

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اگز قرار ساعت شش هست تو شش و ده دقیقه برو اجازه بده منتظرت بمونه 

اگر میخواین برین کافه سعی کن چیز سبک بخوری ۱۰ تا چیز سفارش ندههه

خوشبو باش ارایش نکنننننننن فقط درحدی ک پوستت صاف بشه و فرمژه و رژلب

اهل آرایش نیستم زیاد . یه مقدار کرمپودر در حد یدست شدن پوست و یه کوچولو ریمل و یه رژ تناژ ملایم خوبه؟

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

اهل آرایش نیستم زیاد . یه مقدار کرمپودر در حد یدست شدن پوست و یه کوچولو ریمل و یه رژ تناژ ملایم خوبه ...

اره عزیزم خوبه اما موهات ژولیده نباشه خوب شونه بزن