2777
2789

نمونه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا نمونهاگر هزینه عیر انتفاعی اهمیت نداره همون پول رو آدم مرتب بده معلم خصوصی

شنیدم که غیردولتی به خاطر تعداد نفرات کم دانش آموزا

دبیرا راحت تر میتونن تدریس و آموزش بدن  از طرفیم محیط شلوغو دوس ندارم خیلیا رو هم دیدم میگن همون هزینه رو طلایی چیزی بخر 

شنیدم که غیردولتی به خاطر تعداد نفرات کم دانش آموزا دبیرا راحت تر میتونن تدریس و آموزش بدن از طرفیم ...

مدارس غیر دولتی خوب شهر ما خودشون شلوغن

اصلا خلوت نداریم مگه مدارس غیر انتفاعی معمولی.

احتمالا شهر فرق داره من پسرم درس میخوند نمونه قبول میشد همون پول رو هرسال خرج معلم تست و خصوصی میکردم براس

مدارس غیر دولتی خوب شهر ما خودشون شلوغناصلا خلوت نداریم مگه مدارس غیر انتفاعی معمولی.احتمالا شهر فرق ...

توی شهر ما هم همینطوره 

پسر شما از نمونه راضی بود؟و چه رشته ای؟

خب از نظر محیط و جو مدرسه فرقشون چجوریه؟

اصلا نمیشه مقایسه کرد   دوتا مدرسه عیر انتفاعی کلی با هم فرق دارن در شهرهای مختلف همینطور

دو تا مدرسه نمونه همین طور

فرض کن یکی بگه آره مدرسه نمونه که من میرفتم بسیارخوبی بوده  نمیتونی شما تعمیم بدی به مدرسه نمونه که خودت میخوای بری

معلم ها معاون ها مدیر  شهر متفاوت حتی

اگر میخوند و قبول میشد گفتماگر.....هرجی خودن درسخوان بودم شانس بچه درسخون نداشتم

اشتباه فهمیدم پیامتون رو

نمونه رو آشنا داریم معدلمم خوبه که بگم رو حساب معدل قبول کنن ولی دو دلم که کدومو برم