2777
2789
شهرستان بود خواهرش اینجا منو دید اومدن خواستگاری خودش خوشش اومد دیگه بیخیال نشد ،بابام گفت دختر ب را ...

وای راس میگیی 

منه خرررر ب این همش‌میگم خونوادتم بیار من ناراحتم اینجوری حس بدی میگیرم ک جدا میکنم وای خاک برسرمم خراب کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ینی الان ک فوت شدن ب تو نمیگه تو منو از خونوادم دور کردی نزاشتی کنارشون باشم؟

و اینکه تک پسره؟

شهرستان بود خواهرش اینجا منو دید اومدن خواستگاری خودش خوشش اومد دیگه بیخیال نشد ،بابام گفت دختر ب را ...

خونواده شوهرت بهش وابسته نبودن؟مخالفت نکردن ک نرو بمون همین میانه زن بگیر؟؟

مامان این ۴۳ سالشه باباش ۴۷ 

جونن 

امیدوارم یقشو ول کننن هووووف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اتفاقا مادرش اصلا راضی نبود کلی مخالفت کرد ک از همشهریای خودشون بگیرن ولی شوهرم قبول نکرد ،تو خودتو بکش کنار بذار خودش خانوادشو راضی کنه ،همونطور ک ۴سال اومده تهران باقیشم میتونه بیاد ،تجربه این چندسال زندگی بهم ثابت کرده هرچی خودتو دست بالاتر بگیری همونقدر بیشتر برات ارزش قائل میشن دم دستی نباش ،تو دختری واسه خانواده تو سخت تره ک دخترشونو از خودشون بخوان دور کنن

باید یاد بگیره مستقل باشه وگرنه حتی اگه برید میانه زندگی کنید پس فردا تو زندگیتون چیزی خواستین انجام بدین ک مادرش مخالف بود میزنه ب گریه و زاری و حرفشو ب کرسی مینشونه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

بگو خیلی از آدمایی ک تو تهران و کرجن خانوادشون کنارشون نیستن خانواده باید ب پیشرفت و صلاح بچش فکر کنه

اگه میتونی اینجا باشی بیا اگه نه اجباری نیست

بزارخودش باخانوادش طرف بشه توخودتو بکش کنار،اینجا موقعیت شغلی بیشتری هست تا اونور

چرا اتفاقا مادرش اصلا راضی نبود کلی مخالفت کرد ک از همشهریای خودشون بگیرن ولی شوهرم قبول نکرد ،تو خو ...

دورت بگردم چشم

من چارشنبه میرم بیرون باهاش

بهش میگم شرایطم اینه خاستی بخاه.تا ده سالم بخای منو قانع کنی ک بیام میانه نمیااام اسرار نکن 

وای این اسرار کردنی من دلم براش میسوزه شدید من اصلا دل ندارم دختر خیلی دل نازک و بدبختم 🤦‍♀️🤦‍♀️بیشتر از خودم ب فکر کنم میگم‌گناه داره یدونه پسره مامان باباش دور شن دلتنگ میشه 

هعییی

بگو خیلی از آدمایی ک تو تهران و کرجن خانوادشون کنارشون نیستن خانواده باید ب پیشرفت و صلاح بچش فکر کن ...

اره دقیقا اینور بیشتر میتونه موفق شه 

ولی میگ ن میرم اونور کشاورزی هم میکنم شغل دوم شروع میکنم 😑😑

اره دقیقا اینور بیشتر میتونه موفق شه ولی میگ ن میرم اونور کشاورزی هم میکنم شغل دوم شروع میکنم 😑😑

دیگه باقیش ب علاقش بستگی داره اینکه تو رو ترجیح بده ب همه چی یا نه

من شوهرم جلسه اول خواستگاری گفت اگه ی روز کارم جور نشد برگشتم شهرمون باهام میای گفتم باید فکر کنم

بعدش زنگ زدم گفتم جوابم منفیه کلا دیگه خواستگاری نیاید همچین ب حول و ولا افتاد ک بابا اشتباه کردم اصلا نمیرم اونور همینجا میگیرم ،اولش اجاره کردیم الان دیگه خونه داریم 

تو شهرستانم خونه ساختیم تعطیلات میریم اونجا ،چون کلی خاطره داره از بچگیاش ولی الان اگه بهش بگم بمونیم اونجا با اینکه خونه هم داریم نمیمونه میگه واسه زندگی کرج خوبه پیشرفت میکنم شهرستان فقط واس تفریح چند روزه میریم و میایم

سال اول مادرشوهرم خیلی سعی کرد نظرشو عوض کنه زنگ میزد گریه میکرد ولی آرومش میکرد میگفت میام بهت تند تند سر میزنم ولی کارمو ول کنم زندگیم خراب میشه ،رفته رفته کنار اومدن

منم ب مادرشوهرم زیاد محبت کردم دیگه رفته رفته دوسم داشت اوایل خیلی بدقلقی میکرد