2777
2789
شما رو نمیگمولی اولیا سالی یکبار میخوان از معلم تقدیر کنن امکان نداره دعوا نشه ،، ...

۴۰ تا مادر بودن تو گروه نفری ۵۰۰ میخواستن بدن زورشون میومد یکی قهر میکرد یکی میگفت زیاده ... ولی من هر سال جدا میخرم یه کادو خوشگل که یادگاری بماند چون پدر و مادر خودمم معلم هستن هنوز یادگاری دارن کادوها رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمپایی استفاده شده؟؟

بله متاسفانه 

طفلک بچه حتما وادار شده 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

کادو باید دلی باش۶ طرف از روی محبت یه چیزی کادو بده یا یه شاخه گل بخره و.... ولی متاسفانه بعضی از معلما بچه هارو وادار میکنن میگن فلانی تو کادو ندادی رُد به بچه میگن یا بعدا بین بچه ای که کادو داده و بچه ای که نداده تو رفتارشون تفاوت میذارن هوای اون بچه که کادو داده بیشتر دارن.

یه مثل یه معلم دیگ که میشناسمش اونایی که کادو میارن از بچه با کادوش عکس میگیره استوری میکنه😐واقعا این حرکات چیپ و مسخره چیه مث اینه که طرف رو مجبور کنی بهت محبت کنه .اصلا وظیفه نیست بچه ها و اولیا نیست که کادو بخرن

هرکس دوس داشته باشه میده  

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
کاش جا بیفته برای ما که این روزا رو خود مدارس مثلا شیرینی چیزی بگیرن کافیه خانواده ها اینطور خب فشار ...

یه عده بچه پولدار و خودشیرین این چیزا رو رواج دادن والا به خدا یه تبریک و تشکر از معلم کنی کلی خوشحال میشه دیگه نیاز به خرجای انچنانی نداره 

قبلا روز معلم اینجوری نبود جدیدا یه عده زیادی ادایی شدن