2777
2789

ی اهنگ آروم عاشقونه 

فیلم گرفتم از لحظه ای ک داماد بچه رو دید و اینا 

میخوام کلیپ بسازم 

اهنگ چی پیشنهاد میدید

داماد؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صدات خوبه خودت صحبت کن عزیزم من یه کلیپ درست کردم از تیکه تیکه اعضایه بچم دست با لب همه چی صحبت میکردم خیلی خیلی زیبا شد اشک خواهر شوهرامم در رفت 🤣🤣

مثلا دوربین رو دستش بود گفتم مامانی می‌دونی چند ماه انتظار کشیدم تا دستاتو تو دستم بگیرم باز بردم رو چشمام گفتم دخترم همتای مادر من دنیام و توی چشمای تو میبینم و خیلی زیاد

وقتی دست شوهرم بود شوهرم صحبت کرد گفت می‌دونی لحظه ای بغلم دادنت انگار دنیارو دادن می‌دونی با اون وزن سبکت جسه ریزت چه قوقایی تو قلبم راه انداختی دختر بابا از لحظه ای که بغلم گرفتمت قول دادم تمام تلاشم بکنم تا بابای خوبی بشم خدا بهم فرصتی داده با وجود تو که زندگی مو از نو آغاز کنم 💞

اگه صدات خوبه خودت صحبت کن عزیزم من یه کلیپ درست کردم از تیکه تیکه اعضایه بچم دست با لب همه چی صحبت ...

ما خونواده ی بی احساسی هستیم 

این کارو کنم تا ابد مسخره میشم😅

ایشالا برا خودم انجام میدم 

متن از کجا اوردی؟

از خودت گفتی؟

خدا حفظش کنه واست

ما خونواده ی بی احساسی هستیم این کارو کنم تا ابد مسخره میشم😅ایشالا برا خودم انجام میدم متن از کجا ا ...

از خودم گفتم گلم فقط نوشتم جدا جدا 

هه چی بد من نگه داشتم تو درایو جدا بچم بزرگ شد همیشه نگاه کنه