2777
2789
عنوان

مامانا به تجربه اتون نیاز دارم

50 بازدید | 5 پست

پسرم نه ماهشه

بازم شبا خوب نمیخوابه

چندین بار بیدار میشه

هی باید به سینه من بچسبه تا بخوابه

وقتی هم به من میچسبه خودش خیس عرق میشه و گریه میکنه

شبا قبل خواب شیر خشک میدم، وسطای شب هم 150 یا 180 میل شیر خشک میدم ولی بازم بیدار میشه و شیر منم میخوره، البته خیلی کم میخوره چون من شیرم زیاد نیست.

از کی خواب بچه ها سنگین میشه؟

اینقدر خوابش سبکه که صبحا من بیدار میشم تا برم سرکار، اونم بیدار میشه.

بچه من یه ماهشهر ارزو ب دل موندم دوساعت کامل بخوابه وای

نوزادی خیلی سخته

بزرگتر بشه بهتر میشه

اگه شیر خشک بدی، دو سه ساعت میخوابه

پسر من تا 5 ماهگی خوابش بهتر بود، از 5 ماهگی به بعد خوابش بد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادی خیلی سختهبزرگتر بشه بهتر میشهاگه شیر خشک بدی، دو سه ساعت میخوابهپسر من تا 5 ماهگی خوابش بهتر ...

شیر خشک میدم کلا . خستم خیلی میخوام فقط یساعت بخابم نمیشه

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

شیر خشک میدم کلا . خستم خیلی میخوام فقط یساعت بخابم نمیشه

کمکی نداری؟

مادری یا مادرشوهری که برات نگهش داره تا دو ساعت بخوابی؟

یا شوهرت کمکت کنه.

شما احتمالا بچه ات کولیک داره، یه دکتر خیلی خوب ببر، پسر منم بعد مصرف داروهای کولیک از 11 میخوابید تا صبح

و این وسطا یکی دوبار برای شیر بیدار میشد، همین برای شیر بیدار شدن و آروغ گرفتنش باعث میشد نتونم خواب بخوابم

این روزا هم میگذره و دلت برای نوزادیش تنگ میشه.

منم 9 ماهه یه شب نتونستم راحت بخوابم، دیگه عادت کردم....    اینقدر منقطع خوابیدم که دیگه نگو...

کمکی نداری؟مادری یا مادرشوهری که برات نگهش داره تا دو ساعت بخوابی؟یا شوهرت کمکت کنه.شما احتمالا بچه ...

نه کسی نیس شوهرمم سرکاره . رفلاکس داره بچم همش شیرش میاد تو گلوش از خواب میپره من دیگ چشمام تیک عصبی گرفتن انقد پریدم از خواب 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....