2777
2789

یه کاربری دیگه مال 11 سال پیش 

بیشتر با اون فعال بودم کللللی دوست داشتم اونجا

گفتن قانون ورود به سایت تغییر کرده و باید شماره تلفن سیو باشه که انجام دادم 

ولی با قانون جدید دیگه نمیتونم با اون کاربریم وارد بشم 

حتی اون شماره رو هم که میزنم میگه نامعتبر در صورتی که با همون ثبت نام کرده بودم. ایمیل رو میزنم رمز عبور جدید میده ولی وارد نمیشه

نی نی یار عزیز 

برای شما که کاری نداره عکس کاربری قبلیم رو میزارم یه جوری برگردونینش😢😢

@niniyar  

لایک ها رو رُند میکنم🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از طریق ورود سریع امتحان کنید کد وارد شده به شماره ای که برای تایید زده بودید رو بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم از طریق ورود سریع امتحان کنید کد وارد شده به شماره ای که برای تایید زده بودید رو بزنید

میگه این شماره قبلا ثبت نشده

ولی بخخخدا با همون شماره ثبت نام کردم 

شماره بابام بود و دائمی

قبلا اعتباری قبول نمی‌کرد منم اون موقع اعتباری داشتم

لایک ها رو رُند میکنم🤭

@ازسارابپرس

سلام

الان راه های ورود به سایت ۳ تاست:

شماره و رمز

ایمیل و رمز

کد ورود سریع

که الان برای شما:

1️⃣ ایمیل و رمز 2️⃣ کد ورود سریع 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.