2777
2789
عنوان

یکی توراخدا جواب منو بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 44 پست
فرداشب برید تو اقدام.. یه شب استراحت.. شب بعدشم اقدام.. بازم یه شب استراحت.. شب بعدش اقداماین سه شب ...

یه شب درمیون درسته عزیزم؟

اخه از پاکیم تاالان یه شب درمیون رفتم

چاویلت دنیامه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب درمیون درسته عزیزم؟اخه از پاکیم تاالان یه شب درمیون رفتم

اره

خب اونموقع ک امکان بارداری پایین بوده

شما وسط سیکلتون تخمک ازاد میکنید

وقتی تخمک ازاد میشه اگه اسپرم وجود داشته باشه.. لقاح انجام میشه

ولی وقتی تخمکی ازاد نشده.. اسپرم تو تخمدان ریخته بشه ک بارور نمیشه

زندگیتون پر از عشق

تااینکه رفتم مشهد و برگشتم .....

بخدا ماه بعدش قرار بود ای یو ای کنم که همون ماه بی بی مثبت دیدم 

میخام بگم توراخدا ناامید نشو باور کن یکروز بچت کنارت میشینه من بدنم هیچ جوره قبول نمیکرد خداشاهده راهی نبود که نرم 

یکم صبر و تحمل و تلاش کن بهش میرسی..

چاویلت دنیامه...
کاش اینجا بودی نشونت میدادم یه کارتن پر از قرص ها وامپولهایی که زدمو نگه داشتم تا وقتی بچم اومد بهش ...

عزیزمم 🥹🥹

خداروشکر که آخر داستان سختت شیرین بود ❤️👍💝🫂

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ارهخب اونموقع ک امکان بارداری پایین بودهشما وسط سیکلتون تخمک ازاد میکنیدوقتی تخمک ازاد میشه اگه اسپر ...

اگه راصیش کنم هرشب برم بنظرت ضعیف نمیشه؟

چاویلت دنیامه...
تااینکه رفتم مشهد و برگشتم .....بخدا ماه بعدش قرار بود ای یو ای کنم که همون ماه بی بی مثبت دیدم میخا ...

پس آخرش با دارو و آمپول بچه دار شدی؟

من یکم میرم دارو شیمیایی میخورم حالم بد میشه

بعد میرم طب سنتی و اصلاح سبک و ورزش بعد پولامم تموم میشه

یکم غصه و گریه 

دوباره دارو شیمیایی

و باز چه کنم چه کنم که کجا برم و..

تقریبا هر کاری از دستم بر می اومده انجام دادم.

افسردگی زیادی دارم

دست و دلم ب کار نمیره

قربون امام رضا برم خوبه که دلت شاد شده خداروشکر 

من که مشهد رفتم کربلا رفتم و خواستم ولی آخرش نشستم غصه میهورم و خرف مردم و نگاههاشون تحمل میکنم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

پس آخرش با دارو و آمپول بچه دار شدی؟من یکم میرم دارو شیمیایی میخورم حالم بد میشهبعد میرم طب سنتی و ا ...

به وقتش خدا میوه دلت رو بهت میده سنی نداری حالاها فرصت داری عزیزدلم فقط نزار ناامیدی بیاد سراغت

چاویلت دنیامه...
پس آخرش با دارو و آمپول بچه دار شدی؟من یکم میرم دارو شیمیایی میخورم حالم بد میشهبعد میرم طب سنتی و ا ...

حتما شوهرتو بفرس ازمایش بده

بره پیش دکتر عمومی بگه ازمایش اسپرم برام بنویس

۴روز بعد تخلیه بره ازمایششو بده

زندگیتون پر از عشق
ان شاالله شمام بزودی مادر شین... روزات شیرین شهدلم برات لرزید... خدا حاجتتو میده

زندگی شمام پر از عشق

حتما شوهرتو بفرس ازمایش بدهبره پیش دکتر عمومی بگه ازمایش اسپرم برام بنویس۴روز بعد تخلیه بره ازمایششو ...

❤️