رهاترازرها مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1252 عنوان بیمارستان تخصصی رازی 173 بازدید | 6 پست سلام به همگی شبتون بخیرتا حالا رفتید بیمارستان رازی ؟ پیش کدوم دکتر ؟از روند درمان و داروها راضی بودین ؟ نتیجه حاصل شد ؟ 1396/11/17 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرینا96 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 اینترنتی حتما نوبت بگیر بعد برو دکتراشم همه خوبن کلا من راضی بودم بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم
رهاترازرها مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1252 اینترنتی حتما نوبت بگیر بعد برو دکتراشم همه خوبن کلا من راضی بودم اره میخوام همینکار رو کنم ... دوستم میره اولش گفت بهم گفتن احسانی ولی با یکی.اونجا اشنا شده بهش گفته احسانی کاراشو میده دانشجوها الان برو پیش روغنیمیخوام راجع بقیه دکترا بپرسم چون ساعتام محدوده هم شاغلم هم دانشجو
آرینا96 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 عزیزم اونجا اول رزیدنتا نگاه میکنن اگه مشکلت کوچیک باشه خودشون نسخه میدن اگه شک کنن به دکتر معرفیت میکنن هیچکسو مستقیم پیش دکترا نمیفرستن بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم
رهاترازرها مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1252 عزیزم اونجا اول رزیدنتا نگاه میکنن اگه مشکلت کوچیک باشه خودشون نسخه میدن اگه شک کنن به دکتر معرفیت م ... چهار پنج سال پیش رفتم ... دکترم ک بود اونبار پس روندش عوض شده !
آرینا96 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 اره البته اینم بگم همه دانشجویای فوق تخصصن و واقعا کارشون خوبه بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم
رهاترازرها مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1252 اره البته اینم بگم همه دانشجویای فوق تخصصن و واقعا کارشون خوبه مرسی عزیزم